5 mooie reizen naar Amerika in 2020

Maak een mooie rondreis door Amerika in 2020. We hebben een aantal tips voor je. We hebben 5 mooie reizen naar Amerika in 2020 voor je op een rij gezet. Zit de ultieme reis naar Amerika hier niet bij dan kun je verder kijken op alle rondreizen naar Amerika in 2020. Heb je altijd al een een rondreis willen maken door Amerika of juist genieten van een unieke stedentrip naar Newe York in 2020, bekijk dan hieronder onze 5 tips.

 

Rondreis West-Amerika 21 dagen hotelreis

1. Rondreis West-Amerika 21 dagen hotelreis

Het zuidwesten van Amerika is een gebied van uitersten. Tijdens deze reis bezoeken we mooie nationale parken zoals Yosemite, de Grand Canyon, Bryce Canyon en Zion. Bewonder de grootste ravijn ter wereld, wandel door het oudste nationaal park van de Verenigde Staten, leer over de Indianencultuur en voel je klein wanneer je langs de machtige rotsformaties van het Arches nationaal park wandelt. Maar ook bruisende steden zoals Los Angeles, San Francisco en Las Vegas zijn onderdeel van deze veelzijdige rondreis. Bovendien heb je genoeg tijd om te genieten van de stranden in Californië en de mooie kustlijnen. We overnachten tijdens deze rondreis in comfortabele middenklasse hotels en motels.

Lees verder op: Djoser – Rondreis West-Amerika 21 dagen hotelreis

 

Ontdek het 'andere' New York 7 dagen

2. Ontdek het ‘andere’ New York 7 dagen

New York heeft veel meer te bieden dan het Vrijheidsbeeld, Times Square en Wall Street alleen. Samen met onze Nederlandse reisbegeleider, die al 25 jaar in New York woont, bezoek je de mooie en vaak onbekende plekken van deze bruisende stad. Denk bijvoorbeeld aan de wijk Chelsea met zijn kunstgalerieën en hippe bars, waan jezelf in Azië tijdens een bezoek aan Chinatown of probeer een heerlijke cannelloni in Little Italy. In Brooklyn bezoeken wij onder andere historische Nederlandse gebouwen en de Freedom Tower (World Trade Center.) Uiteraard heb je daarnaast ook voldoende tijd om er tevens zelf op uit te trekken en jezelf onder te dompelen in deze metropool.

Lees verder op: Djoser – Ontdek het ‘andere’ New York 7 dagen

 

Rondreis Van New Orleans naar New York 18 dagen - 5 mooie reizen naar Amerika in 2020

3. Rondreis Van New Orleans naar New York 18 dagen

Tijdens onze reis door de zuidelijke staten bezoeken we onder andere moerassen, mooie plantages en de slavenverblijven die herinneren aan een donker verleden. We reizen langs de “Blues Trail€ waar de klassieke Amerikaanse muziek overal te horen is. Daarna bezoeken we twee muziek mekka€™s; Memphis (Elvis land) en Nashville, de hoofdstad van de country muziek. We rijden naar het noorden door de schilderachtige Great Smoky Mountains en de Blue Ridge Mountains. Washington D.C.biedt met zijn witte Neoklassieke monumenten een eindeloze reeks bezienswaardigheden. We vervolgen onze weg verder noordwaarts en we bezoeken het historische Philadelphia, de zetel van de Founding Fathers. En tot slot de grote finale van onze reis: New York, ‘the city that never sleeps’.

Lees verder op: Djoser – Rondreis Van New Orleans naar New York 18 dagen

 

Rondreis West-Amerika 22 dagen hotel/kampeerreis

4. Rondreis West-Amerika 22 dagen hotel/kampeerreis

Maak een rondreis door het Westen van Amerika met Djoser. Deze kampeerrondreis is een ideale mix tussen grote wereldsteden en prachtige natuurparken. In San Francisco kan je de beruchte Alcatraz gevangenis bezoeken of vanuit het Golden Gate Park de Golden Gate Bridge bewonderen. Waag een gokje en ontdek het glamourleven in Las Vegas. Tijdens deze reis bezoek je maar liefst vijf nationale parken waaronder het wereldberoemde Yosemite nationaal park, de majestueuze Grand Canyon en de prachtige rotsformaties in nationaal park Zion. Er wordt midden in de natuur gekampeerd waardoor je optimaal kunt genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. In de grote steden overnacht je in hotels.

Lees verder op: Djoser – Rondreis West-Amerika 22 dagen hotel/kampeerreis

 

Stedenreis New York 7 dagen

5. Stedenreis New York 7 dagen

New York is de stad van het Vrijheidsbeeld, Times Square en Wall Street. Maar wil jij juist meer zien van deze bruisende wereldstad? Ga dan met Djoser Family mee naar ‘The Big Apple’, waar een enthousiaste Nederlandssprekende gids je alle bijzondere plekjes laat zien. Plekjes die je normaal gesproken als toerist nooit zelf zult ontdekken! Uiteraard heb je daarnaast voldoende tijd voor de ‘standaard’ toeristische hoogtepunten.

Lees verder op: Djoser – Stedenreis New York 7 dagen
 

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Amerika in 2020

Een rondreis boeken naar Amerika voor 2020 kan bij:

Shoestring rondreizen – Ervaar het gemak van een goed geregelde groepsreis in Amerika van Shoestring met voldoende ruimte om er je eigen invulling aan te geven. Bij Shoestring kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan groepsreizen naar de meest fascinerende bestemmingen in Afrika, Oost-Europa, Midden- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië.

TUI rondreizen – Dankzij de goedkope rondreizen naar Amerika van TUI, reis je veilig naar de mooiste plekken. Alles is voor je geregeld, van het vliegticket, het verblijf tot de beste route voor je rondreis. Het mooie is dat veel vakanties in 2020 met de laagste prijs garantie worden aangeboden.

333 Travel – Dit is al meer dan 16 jaar specialist in verre reizen op maat. De ervaren reisspecialisten vertalen ieders wensenlijst naar een unieke rondreis. Uiteraard met de accommodaties en excursies die het beste aansluiten qua voorkeur en budget. Zo brengt 333 Travel reizigers op avontuurlijke verre bestemmingen waar zij volop kunnen genieten, ook voor je vakantie in 2020.