5 leuke plaatsen aan de Zwarte Zee in Bulgarije

Ga op vakantie en geniet van de zon in 2020 aan de Zwarte Zee in Bulgarije. We hebben de leukste plaatsen hier voor jou op een rij gezet. Bekijk de vakantie aanbiedingen naar deze plaatsen en boek goedkoop je vakantie voor 2020 naar de Zwarte Zee. De kik de top 5 leuke plaatsen aan de Zwarte Zee in Bulgarije voor je vakantie in 2020.
 

Sunweb vakanties 2020 - 5 leuke plaatsen aan de Zwarte Zee in Bulgarije

 

1. Vakanties naar Nessebar in 2020

Aan de Zwarte Zee vlakbij Zonnestrand vindt je de badplaats Nessebar. Het schilderachtige plaatsje ligt deels op het vasteland en deels op het schiereiland. Het historische gedeelte van Nessebar is 3000 jaar oud en staat op de Werelderfgoedlijst. Er zijn talloze ruines en kerken. Daarbij hebben de huizen een typisch kenmerkende bouwstijl van hout en kalksteen. In het leuke oude centrum kun je heerlijk slenteren, op een terrasje zitten en lekker uit eten gaan in de sfeervolle straten. Nessebar heeft ook een nieuw centrum, hier zijn volop restaurantjes en souvenirwinkeltjes te vinden.

Bekijk de aanbiedingen voor 2020 op: Sunweb – vakanties naar Nessebar in 2020
 

 vakantie aanbiedingen Zwarte Zee

 

2. Vakanties naar Obzor in 2020

Obzor is een klein plaatsje aan de Zwarte Zee in Bulgarije. De plaats heeft prachtige ongerepte natuur en is ideaal om een strandvakantie door te brengen. Wil je graag wat gezelligheid in de avond zonder dat het veel te druk is, Obzor is ideaal voor uw vakantie. De gezellige restaurants en barretjes zijn perfect om een heerlijke avond door te brengen. Overdag kun je genieten van de zon op het prachtige strand, het loopt van de noordeiljke St. Atanas baai tot en met de zuidelijke Mona Patra baai. Tevens een bezoekje waard is de St. Nikola rots, het punt waar het Balkan gebergte de Zwarte Zee inloopt. Vanuit Obzor kunt u het stadje Byala bezoeken of het bruisende zonnestrand.

Bekijk de reizen voor 2020 op: Sunweb – vakanties naar Obzor in 2020
 

Kras vakanties 2020

 

3. Vakanties naar Pomorie in 2020

De stad Pomorie is gelegen op een smal en rotsachtig schiereiland, grenzend aan de zee aan de ene kant en het Pomorie meer aan de andere kant. Het ligt op 18 km noordelijke afstand van Burgas en 18 km ten zuiden van Nessebar. Het sfeervolle plaatsje Pomorie staat bekend om zijn modder therapieën (bekend sinds de Thracische tijden) die tot de beste van wereld behoren. Met zijn fijne zandstranden, heerlijke heldere water en vele zonnige dagen per jaar is het een perfecte vakantiebestemming. Historisch gezien kent Pomorie 2 oude kerken uit de 18e en 19e eeuw. Deze kerken zijn zeer goed behouden en zeker een bezoekje waard.

Bovendien bevindt zich midden in het centrum het klooster St. Georigi dat uit de 17e eeuw afkomstig is en ook zeker het bewonderen waard is. Het meer van Pomorie, gescheiden van de zee door een landstrook trekt vele bijzondere vogels waaronder hele zeldzame. Waar kun je beter een afwisselend een uistekende vakantie beleven aan de Zwarte Zee kust dan in Pomorie?

Bekijk de aanbiedingen voor 2020 op: Sunweb – vakanties naar Pomorie in 2020
 

voordelige vliegtickets in 2020

 

4. Vakanties naar Sunny Beach in 2020

Het Bulgaarse Sunny Beach (Zonnestrand) aan de Zwarte Zee, is absoluut een van de mooiste stranden die je ooit gezien hebt! Het is een 8 kilometer lang zandstrand (met heel fijn zand!) met duinen. Omdat het strand vlak afloopt is het ook ideaal voor families met kinderen. Natuurlijk zijn er ook veel mogelijkheden voor watersporten als jetskiën en parasailing. Sunny Beach is niet echt een plaats, maar bestaat uit een prachtig aangelegde boulevard met daaraan een aantal uitstekende hotels, diverse leuke restaurants en gezellige bars. Sunny Beach is ook bekend en populair vanwege het middeleeuwse stadje Nessebar. Een van de oudste Europese steden, uitgeroepen tot werelderfgoed, heel sfeervol en gezellig. In het leuke oude centrum kun je heerlijk slenteren, op een terrasje zitten en lekker uit eten gaan.

Bekijk de tips voor 2020 op: Sunweb – vakanties naar Sunny Beach in 2020
 

Vakanties Prijsvrij 2020

 

5. Vakanties naar Sveti Vlas in 2020

Gelegen aan de Zwarte Zee en op 4 kilometer van Zonnestrand ligt Sveti Vlas. Dit gezellige dorpje heeft een prachtig strand van 1 kilometer en is circa 16 meter breed. Dit strand wordt onderbroken door een pier met daarom heen vele oude vissersbootjes. De groene omgeving in combinatie met de brede stranden maken Sveti Vlas tot een ideale plek om op vakantie gaan.

Bekijk de opties voor 2020 op: Sunweb – vakanties naar Sveti Vlas in 2020