6 mooie reizen naar Thailand in 2020

Wil je Thailand ontdekken tijdens een schitterende rondreis in 2020? Dan ben je hier op het juiste vakantieadres voor inspiratie voor een rondreis door Thailand. Dit land heeft uiteraard veel te bieden voor de avontuurlijke reiziger. Bekijk onze 6 tips qua mooie reizen naar Thailand in 2020
 

Rondreis Paradijselijk Thailand - 6 mooie reizen naar Thailand in 2020

Rondreis Paradijselijk Thailand in 2020

In het exotische zuiden van Thailand wordt het decor bepaald door hagelwitte zandstranden, een zee in alle tinten blauw en de natuur is hier nog groener dan groen. Neem Khao Sok, het oudste regenwoud ter wereld, waar je een bent met de prachtige natuur. Onderweg heb je de vrijheid om te stoppen waar je wil: een prachtig uitzicht, indrukwekkende tempels of een trainingscentrum voor apen: opties genoeg! In Krabi en op Phuket is snorkelen en duiken een waar feest: de onderwaterwereld is gevarieerd en kleurrijk. Kortom, een heerlijke ‘vrijheid blijheid’ reis met een tropische rode draad.

Lees alles over deze reis op: Rondreis Paradijselijk Thailand

 

Rondreis Zuidelijke Parels van Thailand

Rondreis Zuidelijke Parels van Thailand in 2020

Bij een reis met zo’n exotische naam denk je natuurlijk aan hagelwitte zandstranden die langzaam overgaan in een azuurblauwe zee vol met kleurrijke vissen. In het tropische Krabi en Phuket komt dit beeld echt tot leven. Deze rondreis begint in de hoofdstad Bangkok, vervolgens zak je via het schitterende natuurgebied Khao Sok National Park en de wereldberoemde Phang Nga Baai af naar het gezellige Phuket. Luieren, snorkelen of op bezoek bij de Big Boeddha? Niks moet, alles kan, het is vakantie! Dit is tip 2 van de 6 mooie reizen naar Thailand in 2020.

Lees alles over deze reis op: Rondreis Zuidelijke Parels van Thailand

 

Rondreis Amazing Thailand

Rondreis Amazing Thailand

Ontdek miljoenenstad Bangkok en de legendarische Bridge on the River Kwai op weg naar het dunbevolkte noorden. Van de centrale laagvlakte met de tempels van de voormalige hoofdstad Ayutthaya naar het aan de Nanrivier gelegen Phitsanulok. Verken het mythische gebied van de Gouden Driehoek, waar Laos, Myanmar en Thailand samenkomen. Vele reisindrukken verder is het heerlijk ontspannen aan de stranden van de badplaats Hua Hin. Amazing… je valt letterlijk van de ene verbazing in de andere.

Lees alles over deze reis op: Rondreis Amazing Thailand

 

Rondreis Thailand Compleet (zomer)

Rondreis Thailand Compleet (zomer)

Bruisend Bangkok en beschermende natuurgebieden. Levendige markten en monumenten die herinneren aan een boeiende historie. Een brug met een berucht verleden. Je vindt het in het ‘Land van de Eeuwige Glimlach’, zoals Thailand ook wel genoemd wordt. Dit in combinatie met de verering van boeddha in de talloze rijkelijk gedecoreerde tempels maken van Thailand een vakantiebestemming van formaat. En waar anders is het fijner nagenieten van alle indrukken dan op het zandstrand van Koh Samui? We geven het gewoon toe: completer kan het eigenlijk niet.

Lees alles over deze reis op: Rondreis Thailand Compleet (zomer)

 

Rondreis De vele gezichten van Thailand

Rondreis De vele gezichten van Thailand

Zelf op pad met de auto om Thailand te verkennen, wat een avontuur! Van koningsstad Ayutthaya tot aan het relaxte Pai en via de bekende weg door de bergen naar Chiang Mai. Van watervallen, jungles en heetwaterbronnen tot aan tempels en paleizen. Maak kennis met de bergstammen en het dagelijks leven van de bewoners. Een rit met de nachttrein terug naar Bangkok is een ware belevenis. Tijd om te relaxen… Op het strand van Cha Am kun je je handdoek neerleggen en nog eens terugdenken aan deze fantastische reis in 2020!

Lees alles over deze reis op: Rondreis De vele gezichten van Thailand

 

Rondreis Exotisch Zuid-Thailand - 6 mooie reizen naar Thailand in 2020

Rondreis Exotisch Zuid-Thailand

In het exotische zuiden van Thailand wordt het decor bepaald door de hagelwitte zandstranden en een heldere zee in alle tinten blauw. Snorkelen en duiken is hier een waar feest, de onderwaterwereld is gevarieerd en kleurrijk. In Hua Hin krijg je alvast een voorproefje van wat de Golf van Thailand je te bieden heeft. Ga op het kleine Koh Tao beslist onder water of vaar per longtailboot naar een verlaten strand waar je het echte ‘bounty-gevoel’ ervaart. Vanuit Koh Samui is het heerlijk kajakken in het Nationaal Zeepark Ang Thong. Een heerlijke ‘vrijheid blijheid’ reis met een tropische rode draad.

Lees alles over deze reis op: Rondreis Exotisch Zuid-Thailand
 

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Thailand in 2020

Een rondreis boeken naar Thailand voor 2020 kan bij:

333 Travel – Dit is al meer dan 16 jaar specialist in verre reizen op maat. De ervaren reisspecialisten vertalen ieders wensenlijst naar een unieke rondreis. Uiteraard met de accommodaties en excursies die het beste aansluiten qua voorkeur en budget. Zo brengt 333 Travel reizigers op avontuurlijke verre bestemmingen waar zij volop kunnen genieten, ook voor je vakantie in 2020.

Shoestring rondreizen – Ervaar het gemak van een goed geregelde groepsreis in Thailand van Shoestring met voldoende ruimte om er je eigen invulling aan te geven. Bij Shoestring kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan groepsreizen naar de meest fascinerende bestemmingen in Afrika, Oost-Europa, Midden- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië.

TUI rondreizen – Dankzij de goedkope rondreizen naar Thailand van TUI, reis je veilig naar de mooiste plekken. Alles is voor je geregeld, van het vliegticket, het verblijf tot de beste route voor je rondreis. Het mooie is dat veel vakanties in 2020 met de laagste prijs garantie worden aangeboden.