6 mooie reizen naar Zuid-Afrika in 2020

Reizen naar Zuid-Afrika in 2020. Wil je Zuid-Afrika ontdekken tijdens een schitterende rondreis in 2020? Dan ben je hier op het juiste vakantieadres voor inspiratie voor een rondreis door Zuid-Afrika. Dit land heeft uiteraard veel te bieden voor de avontuurlijke reiziger. Bekijk onze 6 tips qua mooie reizen naar Zuid-Afrika in 2020
 

9-daagse rondreis Colorful Capetown - 6 mooie reizen naar Zuid-Afrika in 2020

9-daagse rondreis Colorful Capetown

Er zijn maar weinig steden in de wereld die kunnen bogen op zo’n spectaculaire ligging als de ‘Moederstad’. En geen andere stad in Zuid-Afrika kan tippen aan haar kosmopolitische sfeer en historie. Kaapstad is een van de belangrijkste steden van Afrika en ’s werelds meest gewilde stad om te bezoeken. En of dit nog niet genoeg is nemen we je ook nog mee naar de populaire Kaapse wijnlanden en het Kaapse schiereiland. In het voorjaar krijg je er nog duizenden bloemen bij aan de West Coast. De volgorde van de excursies zoals genoemd in het dagprogramma bepaal je ter plaatse in overleg met je privechauffeur/gids.

Lees alles over deze reis op: 9-daagse rondreis Colorful Capetown

 

12-daagse rondreis Het Andere Afrika

12-daagse rondreis Het Andere Afrika

De hoofdrol van deze reis is weggelegd voor Limpopo, de noordelijkste provincie van Zuid-Afrika. Bekend om zijn typisch Afrikaanse vergezichten en immense natuurlijke schoonheid. Met ruige bergen en ongerepte savannevlakten die een variatie aan natuur en indrukwekkende culturen huizen. Bizarre rotsformaties en gebergten, diepe kloven en grotten. Tal van reservaten waaronder het wereldberoemde Kruger en het nog vrij onbekende Mapungubwe National Park met zijn archeologische schatten. Verbaas je over een olifant die een kijkje komt nemen in je lodge. Omarm de Afrikaanse hartelijkheid, word blij van die vooral uitnodigende lach. Geniet van dat andere Afrika. En doe het vooral met volle teugen.

Lees alles over deze reis op: 12-daagse rondreis Het Andere Afrika

 

19-dg rondreis Smaak van Westkaap, Wine & Culture

19-dg rondreis Smaak van Westkaap, Wine & Culture

Reis met hoogtepunten voor ieders smaak. Kaapstad, de place to be met haar wereldberoemde Tafelberg. Het Kaaps Schiereiland met Chapman’s Peak Drive. Het unieke West Coast National Park, een waar vogelparadijs. De Cederbergen, met bizarre rotsformaties en de enige plek ter wereld waar rooibosthee groeit. En de Wijnlanden, al sinds eeuwen de thuisbasis voor wereldberoemde wijnen. Wil je het nog indrukwekkender? Kies dan de Flowers & Whales in onze zomer. Want hoe bijzonder is een levend bloementapijt en waar ter wereld komen tot wel 18m lange walvissen zo dicht bij de kust als in Hermanus?

Lees alles over deze reis op: 19-dg rondreis Smaak van Westkaap, Wine & Culture

 

16-daagse rondreis Cape Classics

16-daagse rondreis Cape Classics

De Oost-en Westkaap hebben zo veel te bieden en omdat je bijna overal twee nachten verblijft, kun je in alle rust van al dat moois genieten. Wat dacht je van Kaap Hollandse gebouwen en de Wijnlanden. De weelderige kustgebieden, typische flora en fauna en uitgestrekte stranden. Of die oneindige vergezichten en de Tafelberg. De reis voert eerst langs de kust en neemt je op de terugweg mee via de Karoo. Van olifanten tot struisvogels, van strand naar woestijn en van natuur tot culinaire geneugten.

Lees alles over deze reis op: 16-daagse rondreis Cape Classics

 

17-daagse rondreis Schatten van het Zuiden

17-daagse rondreis Schatten van het Zuiden

Een aflevering schatgraven met in de hoofdrol de Oost- en Westkaap provincie langs de zuidkust van Zuid-Afrika en een beetje Johannesburg. In zo’n aflevering mag de City of Gold met verblijf in de wijk Maboneng natuurlijk niet ontbreken. De absolute hoofdrol is voor de schatten van de Oostkaap: Hot Spot Nelson Mandela Bay, Addo met z’n Big Seven, de Valley of Desolation en Tsitsikamma aan de poort van de wereldberoemde Tuinroute. Aan het eind van die route in de Westkaap ligt Mossel Bay met archeologische vondsten in een zeegrot. De slotscène van de reis is de stad aller steden, Kaapstad.

Lees alles over deze reis op: 17-daagse rondreis Schatten van het Zuiden

 

16-dg rondreis Smaak Westkaap, Flowers & Whales

16-dg rondreis Smaak Westkaap, Flowers & Whales

Wereldberoemd door Nelson Mandela, de Big Five, het WK voetbal en haar wijnen. Zuid-Afrika is een bestemming die bij veel reizigers hoog op het verlanglijstje staat. Wij besluiten om iets af te wijken van de alom bekende Afrikaanse paden en kiezen voor een trip door de Westkaap. En zo vergapen we ons over prachtige (kust)wegen langs de westpunt van ‘die mooiste land van die wereld’. Waar je tussen juni en november oog in oog staat met kolossale walvissen voor de kust en van begin augustus tot eind september geniet van oneindige bloemenvelden en fynbos. Juli en augustus, als ook de walviskalfjes geboren worden, zijn de maanden voor deze route.

Lees alles over deze reis op: 16-dg rondreis Smaak Westkaap, Flowers & Whales