6 tips om een cruise te boeken in 2020

Wil je een fantastische cruise boeken voor 2020 maar weet je niet bij welke reisorganisatie dit mogelijk is? Dan hebben wij 6 uitstekende tips. We hebben een top 6 samengesteld van organisaties waar je voordelige cruises kunt boeken voor 2020. Bekijk de mogelijkheden bij onderstaande cruise aanbieders. Cruises worden steeds goedkoper, dus wat houdt jou tegen om een cruise te boeken voor 2020?
 

Captain cruise 2020

1. Captain Cruise – Cruisereizen in 2020

Captain Cruise verkoopt cruisereizen. Echter biedt Captaincruise veel meer! Op de website worden alleen cruise only prijzen aangeboden, waardoor voor elke klant een op maat gemaakte reis voor 2020 kan worden samengesteld en aangeboden. Elementen die toegevoegd kunnen worden zijn o.a. vluchten, transfers, excursies, drankpakketten en verzekeringen. Captain Cruise komt binnenkort met diverse thema cruises en pakketreizen die de klant kan upgraden zoals zij deze willen.

Cruisen is voor jong en oud! Hoe ideaal is het om 1x de koffer uit te pakken en de hele wereld te kunnen ontdekken. Elke ochtend als de gordijnen opengaan is het schip in een andere stad! En niet te vergeten dat het steeds meer all-inclusive is, waardoor de klant van tevoren weet wat deze kwijt is qua kosten en onbezorgd kan genieten van de ultieme droomcruise in 2020. Captain Cruise, Explore The World On The Ocean!

Bekijk het aanbod cruises voor 2020 op: Captain cruise

 

Cruises van de ANWB in 2020

 

2. Cruise Travel 2020

Naast de traditionele vakantiebestemmingen wordt het cruisen door steeds meer Nederlanders ontdekt als dé ideale vakantiebesteding. Gezinnen, stelletjes, singles, jong en oud. Iedereen die van rondreizen houdt, zonder zijn koffer iedere keer opnieuw in- en uit te pakken, is de doelgroep. Cruisen is dé ‘nieuwe’ manier van vakantie vieren. Cruise Travel is de cruise specialist bij uitstek voor 2020 en biedt haar klanten de keuze uit bijna alle cruisemaatschappijen ter wereld; 25 rederijen en meer dan 200 schepen, variërend van 3 tot 6 sterren. Cruise Travel staat in nauw contact met de rederijen en kan uw bezoekers hierdoor altijd de beste prijs aanbieden. Veel cruises vertrekken vanuit het buitenland. De aansluitende reis naar en van het cruiseschip kan Cruise Travel op maat verzorgen.

Bekijk het aanbod cruises voor 2020 op: Cruisetravel aanbod 2020

 

Dreamlines cruise anbiedingen in 2020

 

3. Dreamlines cruises en cruisereizen in 2020

Dreamlines is een snel groeiende cruisespecialist in Nederland en toonaangevend met het grootste aanbod van rederijen tegen de beste prijzen. Op Dreamlines.nl worden meer dan 30.000 cruises van ruim 32 rederijen aangeboden, variërend van fijne korte cruises tot wereldreizen in 2020 en trans-Atlantische cruises. Ook de complete heen- en terugreis in vorm van vluchten en transfers kan eenvoudig worden geboekt tegen scherpe prijzen. Kortom: alles is mogelijk op het gebied van cruisen bij Dreamlines. Het enthousiaste team van Nederlandse cruise consultants is 362 dagen per jaar bereikbaar om ieders cruisevakantie tot in de puntjes te verzorgen! Dreamlines is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en geassocieerd lid van de Cruise Line International Association Netherlands (CLIA) en heeft het certificaat ‘S@fer’ shopping’ van TÜV SÜD.

Bekijk het aanbod cruises voor 2020 op: Dreamlines

 

Zeetours Cruises, de cruise specialist voor 2020!

 

4. Zeetours aanbod 2020

Omdat Zeetours een ideale cruisevakantie als uitgangspunt heeft, komen ze graag tegemoet aan de wens van méér dan alleen een cruise. Dit loopt uiteen van inspirerende excursies, stadsarrangementen, fly/drives, wandelroutes en unieke arrangementen tot het eerder of later vliegen dan aansluitend op uw cruise. Alle specialisten hebben voor een aantal cruises een uniek arrangement samengesteld waarbij een langer verblijf, vluchten, eventuele excursies ter plekke en veelal transfers zijn inbegrepen (getoonde prijzen p.p. o.b.v. een minimum deelname van 2 personen). Dit noement Zeetours de Cruise & Explore arrangementen.

Bekijk het aanbod cruises voor 2020 op: Zeetours

 

Ontdekt de wereld met een cruise van HCC cruises

 

5. HCC cruises – Cruise verlijken

Bij HCC-Cruises kunnen cruises, prijzen en beschikbaarheid vergeleken worden van de vele populaire cruises die op Holand Cruise Center voor 2020 aangeboden worden. Via HCC-Cruises kan gemakkelijk online geboekt worden of aanvragen gedaan worden. De experts van Holand Cruise Center beantwoorden vragen vakkundig, vriendelijk en snel.

Het aanbod op HCC-Cruises is zeer ruim en omvat cruises van Holland America Line, Seabourn, Azamara, Royal Caribbean Int’l, Celebrity, MSC Cruises, Costa Cruises, AIDA, SeaDream Yacht Club, Hurtigruten, Norwegian Cruise Line, Carnival en Ponant. Alle cruises kunnen worden vergeleken qua service, route en op prijs. Van MSC, Costa, Holland America Line, Seabourn en Carnival kunnen de prijzen en de beschikbaarheid “live” worden bekeken. De klant kiest zelf de eigen hut uit.

Bekijk de mogelijkheden voor 2020 op: website van HCC-Cruises

 

Blijf ontdekken met de cruises van KRAS in 2020

 

6. Kras cruises en riviercruises in 2020

Ook bij Kras kan je terecht voor een ruim aanbod van cruises wereldwijs, maar ook riviercruises zoals rijncruises in 2020. We hebben 4 redenen op een rij gezet om hier je vakantie voor 2020 te boeken.

1 – Al 85 jaar één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland
2 – Meer dan 300.000 passagiers per jaar
3 – Touroperator met altijd een perfecte reis-prijsverhouding
4 – Breed aanbod van scherp geprijsde reizen

Kortom bij Kras boek je voordelig online Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen in 2020

Bekijk het aanbod cruises voor 2020 op: Kras cruise aanbod 2020