Aanbiedingen en arrangementen van Fletcher Hotels

Bij deze hebben we weer een leuke tip als je op zoek bent naar een leuk arrangement in Nederland in een top hotel. De authentieke 3-sterren en 4-sterren Hotel-Restaurants van Fletcher Hotels liggen op fantastische locaties door héél Nederland. Van de Limburgse heuvels tot aan de Waddeneilanden en ook in de historische steden van Nederland. Elk hotel is uniek en heeft daardoor zijn eigen sfeer en beleving. Ideaal voor een heerlijk weekendje weg in 2020.

Bekijk alle mogelijkheden op de website: Fletcher Hotels
 

Aanbiedingen Fletcher Hotels in 2020

 

Arrangementen bij Fletcher Hotels in 2020

Fletcher Hotels biedt u uiteenlopende arrangementen. Exclusieve hotel arrangementen, voor het hele gezin, culinair genot of ontspanning, oftewel arrangementen voor levensgenieters van alle leeftijden. Maak uw hotelovernachting onvergetelijk met een van onze complete arrangementen. Ook zijn hier diverse lastminutes te vinden waardoor je zeer voordelig kunt genieten van een hotelarrangement in 2020.

Bekijk de aanbiedingen en tips op: fletcher arrangementen in 2020
 


 

5-daagse Mini Vakantie in 2020 bij Fletcher

Ga op 5-daagse Mini Vakantie in eigen land bij Fletcher Hotels. Ontvang bij aankomst een welkomstdrankje en een regionale specialiteit. Maak ook gebruik van de huur fiets of Nordic Walking poles. De ruim 80 unieke 3- en 4-sterren Fletcher hotels zijn allen gelegen op de mooiste locaties van Nederland en beschikken over een gevarieerd aanbod aan faciliteiten.

Lees er alles over op: 5-daagse Mini Vakantie
 


 

3- of 4-daags Fiets & Wandel Arrangement aanbiedingen

Ons mooie Nederland is uitermate geschikt om al fietsend en wandelend de natuur te ontdekken! Boek een 3- of 4-daags Fiets en Wandel Arrangement in een van de ruim 80 hotels. Bij dit arrangement ontvangt u een lunchpakketje voor onderweg en bij terugkomst kunt u in het restaurant aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen diner. Er gaat niets boven een dag per fiets of te voet op pad!

Bekijk de aanbiedingen op: 3- of 4-daags Fiets & Wandel Arrangementen bij Fletcher