Auto huren

Wil je goedkoop een auto huren op je vakantie bestemming in 2020? Dat kan uiteraard. Wees wel verstandig en boek en reserveer vooraf alvast je vakantie auto. Een voordeel hiervan is dat de auto gereserveerd is en je vooraf weet wat je moet betalen. Een veelgehoorde klacht namelijk is de hoge prijzen die je moet betalen als je op een vliegveld lastminute een vakantie auto huurt. We hebben een aantal verhuurorganisaties geselecteerd waar je vooraf weet waar je aan toe bent. Dus wil je een auto huren, reserveer dan vandaag nog ke huurauto voor je vakantie in 2020.
 

goedkope auto huren op alle bestemmingen

Onze tip: Auto huren bij Cardelmar in 2020

CarDelMar onderscheid zich door een zeer aantrekkelijk laag prijsniveau, waardoor de huurauto’s van CarDelMar veelal tot wel 30% goedkoper zijn dan die van de gevestigde partijen. Dit ligt o.a. aan het feit dat de All-inclusive prijzen van CarDelMar écht all-inclusive zijn, d.w.z. zonder toeslagen voor de restitutie van het eigen risico in geval van schade, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten. Zelfs het annuleren is tot 48 uur voor vertrek kosteloos! Daarnaast biedt CarDelMar een ongekende goede en snelle service.

Deze auto verhuurorganisatie biedt wereldwijd huurauto’s aan in 60 landen en op meer dan 6.000 verhuurkantoren. De partners van CarDelMar zijn zowel de grote internationale huurautoaanbieders zoals Alamo, Avis, Europcar e.d. als ook de kleinere lokale specialisten. Hiermee kunnen ze op elke bestemming de passende huurauto aanbieden.

Bekijk de mogelijkheden op: Cardelmar autoverhuur
 

huur een auto met naviagtie op je vakantie in 2020

Meer aanbieders om een auto te huren in 2020

Rentalcars – Dit is de grootste online verhuurservice van de wereld, werkend met autoverhuurbedrijven in 169 landen en 40 verschillende talen. Door samenwerkingen met de grootste verhuurbedrijven, biedt Rentalcars fantastische prijzen op alle autosoorten, inclusief luxe auto’s, personenbusjes, minivans en automaten. Rentalcars helpt klanten met het vinden van de beste prijzen, whenever you want – whenever you go.

Alamo autoverhuur – Met bijna 2.000 autoverhuur locaties wereldwijd biedt Alamo u een netwerk van autohuur locaties op populaire reisbestemmingen als de Verenigde Staten, Canada, Spanje en Frankrijk. Alamo biedt u een huurauto tegen een scherp tarief, met een optimale service en huurauto’s in diverse categorieën. Zoekt u een SUV voor uw rondreis door Canada, een Minivan in Amerika, een personenauto voor uw verblijf op Curaçao of Aruba of een cabrio voor uw vakantie in Portugal? Bij Alamo vindt u goedkope autohuur tarieven inclusief verzekeringen.

World wide campers – Dankzij deze organisatie kan eenvoudig een gratis en vrijblijvende camperhuur offerte samengesteld worden, waarbij de verschillende aanbieders van camperhuur worden vergeleken. Een camper biedt ongekende vrijheid. Bepaal zelf de route, stop waar en wanneer u maar wilt met de zekerheid van een eigen slaapplek en keuken bij de hand. Ze werken samen werkt met een groot aantal camperverhuurders in Australië, Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika, Zuidelijk Afrika en Europa.
 

vakantieauto huren bij TUI cars in 2020

Extra Auto huren tip: TUI Cars

Bij TUI cars boek je goedkope huurauto´s met all-inclusive pakket en zonder extra kosten. In meer dan 80 landen biedt TUI cars, een brede selectie van voertuigen van kleine auto’s naar cabrio’s of minibussen.

8 kosteloze voordelen om bij TUI cars een auto te huren:
1 – WA-verzekering zonder eigen risico;
2 – Ongelimiteerde kilometers;
3 – Gratis annuleren en overboeken tot 24 uur vóór huuraanvang;
4 – Geld-terug-garantie;
5 – Wereldwijd 7,5 miljoen euro aansprakelijkheidsdekking;
6 – Tankregeling vol/vol;
7 – Gratis extra bestuurder bij vele huurstations;
8 – Hotelaflevering kosteloos mogelijk in vele landen.

Bekijk de mogelijkheden op jouw vakantiebestemming op: TUI Cars – Auto huren op vakantie in 2020