‘Coronavrije’ vakanties van Corendon

Het is eindelijk zover, De touroperator Corendon gaat corona vrije vakanties aanbieden in 2020. In eerste instantie gaat het om vakanties naar Turkije.

Deze reisorganisatie biedt vanaf 26 juni ‘coronavrije’ vakanties naar een beperkt aantal bestemmingen. Je wordt vanaf die datum vlak voor de vlucht getest op het coronavirus, in het Corendon Hotel vlakbij Schiphol. Er worden extra maatregelen ingevoerd voor de transfer naar de luchthaven, het inchecken, de vlucht en de transfer naar het all-inclusive hotel om het besmettingsgevaar te minimaliseren. De eerste bestemming zal Antalya zijn en waarschijnlijk volgt Ibiza in Spanje.

Er is 1 belangrijke voorwaarde: gasten mogen het hotel niet verlaten. Anders kan Corendon niet meer garant staan voor hun veiligheid. De touroperator hoopt dat klanten dat accepteren in ruil voor een ‘onbezorgde’ vakantie.

Op deze manier hoopt Corendon een veilige vakantie te organiseren zonder verplichte mondkapjes of 1,5 meter afstand. ‘Dat is voor ons geen vakantie,’ aldus topman Steven van der Heijden van de reisorganisatie. ‘Wij willen dat onze klanten zich vrij en zorgeloos kunnen bewegen.’

Bekijk de mogelijkheden op de website van Corendon
 

vakanties naar Antalya in 2020

Aanbieder ‘Coronavrije’ vakanties van Corendon

Deze organisatie is ooit begonnen als Turkije specialist. Tegenwoordig is het een allround touroperator met onder andere de bestemmingen; Turkije, Griekenland, Bulgarije, Egypte, Canarische Eilanden, Gambia, Israël, Macedonie en Tunesië. Uiteraard hebben ze ook een geweldig aanbod van goedkope vakanties naar Antalya in 2020. Bekijk de mogelijkheden en boek je vakantie vandaag nog.

Bekijk alle vliegvakanties op: Corendon Vliegvakanties