Cruisereizen

Boek een geweldige cruise of cruisereis in 2020. We hebben een aantal aanbieders geselecteerd waar je fantastische cruisereizen in 2020 kunt boeken. Bekijk de mogelijkheden voor het boeken van een voordelige cruise in 2020. Alle cruise bestemmingen zijn te boeken. Afvaart is mogelijk van vele locaties wereldwijd. Cruisereizen in 2020 vind je bij deze online vakantiegids.

 

Ontdekt de wereld met een cruise in 2020

Tip: Holland Cruise Center – Cruisereizen vergelijken

Holland Cruise Center heeft als doel om cruise reizigers te voorzien van een `one stop shop` met een cruise vergelijking mechanisme. Uw cruise vakantie voor 2020 begint op het moment dat u onze site bezoekt, Holland Cruise Center controleert tarieven en aanbiedingen van rederijen om ervoor te zorgen dat u alle relevante deals op deze website kan bekijken en de beste prijs krijgt!

Het aanbod op HCC-Cruises.nl is zeer ruim en omvat cruises van Holland America Line, Seabourn, Azamara en Royal Caribbean Int’l. Maar je vindt hier tevens cruises voor 2020 van Celebrity, MSC Cruises, Costa Cruises, AIDA, SeaDream Yacht Club, Hurtigruten, Norwegian Cruise Line, Carnival en Ponant. Alle cruises kunnen worden vergeleken qua service, route en op prijs. Van MSC, Costa, Holland America Line, Seabourn en Carnival kunnen de prijzen en de beschikbaarheid “live” worden bekeken. De klant kiest zelf de eigen hut uit.

Vergelijk cruises op: Holland Cruise center

 

Zeetours Cruises in 2020, de cruise specialist!

Meer aanbieders van mooie cruises in 2020

Zeetours – Boek een voordelige cruise. Omdat deze reisorganisatie een ideale cruisevakantie als uitgangspunt heeft, komen ze graag tegemoet aan de wens van méér dan alleen een cruise. Dit loopt uiteen van inspirerende excursies, stadsarrangementen, fly/drives, wandelroutes en unieke arrangementen tot het eerder of later vliegen dan aansluitend op uw cruise. Alle specialisten hebben voor een aantal cruises een uniek arrangement samengesteld waarbij een langer verblijf, vluchten, eventuele excursies ter plekke en veelal transfers zijn inbegrepen.

Cruisetravel – Dit is is de cruise specialist bij uitstek en ze bieden klanten de keuze uit bijna alle cruisemaatschappijen ter wereld; 25 rederijen en meer dan 200 schepen, variërend van 3 tot 6 sterren. Cruise Travel staat in nauw contact met de rederijen en kan uw bezoekers hierdoor altijd de beste prijs aanbieden. Veel cruises vertrekken vanuit het buitenland. De aansluitende reis naar en van het cruiseschip kan Cruise Travel op maat verzorgen.

Dreamlines – Dit is een snel groeiende cruisespecialist in Nederland en toonaangevend met het grootste aanbod van rederijen tegen de beste prijzen. Bij Dreamlines worden meer dan 30.000 cruises van ruim 32 rederijen aangeboden, variërend van fijne korte cruises tot wereldreizen en trans-Atlantische cruises. Ook de complete heen- en terugreis in vorm van vluchten en transfers kan eenvoudig worden geboekt tegen scherpe prijzen. Kortom: alles is mogelijk op het gebied van cruisen bij Dreamlines.

 

Captain cruise cruisreizen aanbiedingen in 2020

 

Meer cruise aanbieders en riviercruises in 2020

OAD riviercruises – Deze organisatie biedt schitterende riviercruises over de Europese rivieren aan. Bijvoorbeeld de Rijncruises over de indrukwekkende Rijn en haar mooie zijrivier de Moezel. Maar ook de Donaucruise ontbreekt niet aan het cruiseaanbod. Er zijn diverse startpunten, zo hebben we riviercruises vanuit Arnhem, riviercruise van uit Nijmegen maar ook vanuit Bonn. Ook Nederland leent zich uitstekend voor een riviercruise, met de Rijn, de Maas, het IJsselmeer of de Waddenzee. Het diverse aanbod zorgt ervoor dat er altijd wel een cruise voor u tussen zit!

Stip Reizen Cruises – Deze organisatie biedt scherpe cruise aanbiedingen in 2020, waarbij u de keuze heeft uit diverse vaarroutes. Snuffel door ons aanbod en u zult zien dat uw droomcruise er tussen zit. Wordt het een cruise Dubai naar het mystieke Midden-Oosten, ervaart u het aangename Mediterrane klimaat tijdens een cruise Middellandse Zee of aanschouwt u de ongerepte natuur met een cruise Noorse fjorden? Ongetwijfeld zult u terugkijken op een onvergetelijke cruise ervaring boordevol fascinerende bestemmingen, cultuur en historie, prachtig natuurschoon en shopping.

TUI Cruises – Een cruise staat bij veel mensen op het ‘Wat ik ooit nog wil doen’-lijstje. Dat is niet voor niets. Een cruiseschip is eigenlijk een drijvend resort. Met alle luxe en comfort van een chique hotel maar elke dag een nieuw spectaculair uitzicht over de zee, de kust en schilderachtige badplaatsjes. Op je cruiseschip is echt alles aanwezig: restaurants, bars, casino, zwembaden, jacuzzi, spa’s, fitnesscentra, winkels, theater en bioscoop. Boek voordelig een cruise voor 2020 bij TUI.