Eliza was here vakanties 2020

Eliza was here is altijd op zoek naar unieke en bijzondere vakantieadresjes rondom het Middellands Zeegebied. Geen hordes toeristen, maar onontdekte vakantieadresjes. Unieke plekjes ver weg van massatoerisme, waar kleinschaligheid en genieten centraal staan.

Het aanbod van Eliza was here vakanties 2020 is geschikt voor rustzoekers en levensgenieters waarbij men verzekerd is van een authentiek plekje. Bij iedere vliegvakantie is een huurauto bij de prijs inbegrepen, zodat de omgeving verder ontdekt kan worden. Deze reisorganisatie is lid van de ANVR, SGR, het Calamiteitenfonds en de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Bekijk alle vakanties voor 2020 op: Eliza was here reizen 2020
 

Eliza was here vakanties 2020

Eliza was here huwelijksreizen 2020

Bij de mooiste dag van je leven hoort ook een mooie huwelijksreis. En daarom heeft Eliza een aantal plekjes in Europa voor je op een rij gezet, die net even iets meer hebben dan mijn andere bijzondere ontdekkingen. Wat denk je van een honeymoon in Andalusië? Of een romantische wandeling op het bloemrijke eiland Kefalonia? Je verblijft in een kleinschalige accommodatie en leeft in de stijl van het land. Geef bij het maken van de boeking door dat het om je huwelijksreis gaat. Vaak kan ik dan iets extra’s regelen bij de eigenaar!

Bekijk de reizen op: Huwelijksreizen van Eliza was here
 

De Vakantiediscounter vakanties 2020

Op vakantie met kinderen in 2020

In alle rust genieten én toch een unieke vakantie? Sla dan met jouw gezin dit jaar linksaf! Bij mijn adresjes vier je samen vakantie op een bijzondere en toch kindvriendelijk locatie. Duik zelf in een boek terwijl de kids in het veilige zwembad plonsen. Vaak is er een speeltuintje of worden er leuke uitstapjes georganiseerd door de lieve eigenaren. Ook kan je een babybedje en –stoel huren, zodat je dat niet als bagage hoeft mee te nemen. Voor de huurauto kan je een kinderstoeltje reserveren. Heb je al zin om te vertrekken? Wacht dan niet te lang met boeken. Deze unieke vakantiehuizen zijn namelijk snel vol!

Bekijk de opties op: Op vakantie met kinderen met Eliza was here