Fietsvakanties

We hebben de beste reisbureaus geselecteerd welke met een zeer divers aanbod van fietsvakanties in 2020. Van groepsreizen tot individuele fietstochten en uiteraard nog veel meer. Geniet van een fantastische fietsvakantie in 2020 enontdek nieuwe landen en streken op de fiets. Lees hieronder over het aanbod fietsvakanties en fietsreizen in 2020 bij de verschillende fietsvakantie specialisten.
 

Fiets-Fun fietsvakanties in 2020

Tip: Fiets-Fun fietsvakanties 2020

Fiets-Fun organiseert licht actieve en individuele fietsvakanties voor jong en oud. Al meer dan 12 jaar fietsen en kamperen de gasten van Fiets-Fun in Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. De overnachtingen vinden plaats in compleet ingerichte De Waard tenten. Deze tenten zijn reeds opgezet. Fiets-Fun beschikt ook over de 4 persoons Lepelaar en de 6 persoons Vergrote Zilvermeeuw.

Men kiest bij Fiets-Fun een bepaald land en daarna een bepaalde route uit. Deze route bestaat uit 3 geselecteerde campings. In 1 of in 2 weken fietsen de mensen langs deze 3 campings. De startcamping is tevens het eindpunt. Tijdens de fietsdagen brengt Fiets-Fun de bagage naar de volgende camping. Lekker gemakkelijk en dus ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Bekijk de fietsvakanties op: Fiets-Fun aanbod 2020

 

Aktiva tours fietsvakantie boeken 2020

Meer aanbieders van fietsvakanties in 2020

Aktiva Tours – Deze reisorganisatie behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Binnen de groepsreizen zijn er veel specifieke singlereizen. Bij Aktiva Tours kunt u kiezen uit minimaal 150 verschillende groepsreizen, individuele reizen, singlereizen, familiereizen en verre reizen. Hoewel soms inspanning gevraagd wordt, kan iedereen met een normale gezondheid en conditie fiets- en wandelreizen (mee-)maken.

Fital aanbod 2020 – De fietsvakanties van deze organisatie zijn er voor iedereen die lekker onbezorgd en goed verzorgd met een fietsbus, een cruiseschip of met de eigen auto op fietsvakantie wil. U fietst in eigen tempo over de mooiste fietsroutes van Europa. Met een gemiddelde dagafstand van ongeveer 50 km is er voldoende tijd voor museumbezoek of een gezellig terras. Bij iedere fietsbus- en fietscruisevakantie gaat een fietsbegeleid(st)er mee. Ook uw eigen vertrouwde (elektrische) fiets reist GRATIS mee, zorgvuldig vastgezet in de fietstrailer of aan dek van het cruiseschip.

KRAS vakanties met de fiets – Of u nu alleen reist, met z’n tweeën of gezellig in een groep. Bij ons vindt u altijd wel een actieve vakantie die bij u past. Zo zijn er singlereizen, groepsreizen én individuele reizen voor fietsliefhebbers, maar ook zijn er bij Kras talloze mogelijkheden om bijzondere wandelvakanties te beleven. Fietst geen enkele fiets zo fijn als uw eigen tweewieler? Geen probleem! Bij Kras is het namelijk mogelijk om uw eigen fiets mee te nemen op reis, lekker vertrouwd! Uiteraard is er ook de mogelijkheid om voordelig de allernieuwste toerfietsen te huren.
 

FITAL fietsvakantie aanbiedingen 2020

Ook hier kan je fietsvakanties in 2020 boeken

Pharos reizen – Vind jij het heerlijk om sportief bezig te zijn tijdens je vakantie en hou je er van om veel te ondernemen? Tijdens een fietsvakantie blijf je lekker in beweging en ontdek je de meest prachtige plekken van Europa. Pharos Reizen heeft bijzondere fietsreizen op diverse plekken in Europa samengesteld. Van een reis door Slovenië, Kroatië en Italië tot het fietsen langs de oude kastelen in de Franse Loire. Op de fiets gaat er een wereld voor je open en kun je op en top genieten van de rustgevende natuur. Over het verblijf en vervoer van je bagage hoef je je geen zorgen te maken, dit wordt allemaal voor je geregeld

TUI fietsreizen 2020 – Op zoek naar een compleet verzorgde fietsvakantie in 2020? De georganiseerde fietstochten van TUI in combinatie met zorgvuldig geselecteerde accommodaties bieden de ideale fietsvakantie. Door jarenlange ervaring is jouw fietsroute – ingedeeld op moeilijkheidsgraad en afstand – altijd goed gepland. Kies je voor een fietsroute van hotel naar hotel of camping naar camping, dan vervoert TUI je bagage naar het nieuwe hotel. Als je aan het eind van de vakantie weer terugreist naar het beginpunt kun je je bagage zo inladen in de auto.

OAD fietsreizen in 2020 – Een fietsvakantie is voor velen een ideale vakantie. Actief bezig zijn en veel zien! De overnachtingen zijn gereserveerd zodat u optimaal kunt genieten van prachtige natuur en gezellige plaatsen. Of u nu kiest voor een OAD fietsvakantie naar Duitsland, Oostenrijk of Italië: een geschikte fietsvakantie vindt u altijd. Tijdens al onze fietsvakanties rijdt er begeleiding mee op de routes maar u geniet van optimale vrijheid. U bepaalt zelf de stops en de lengte van de route die u maakt.

Fietsvakanties

Vergeet ook deze fietsvakantie 2020 aanbieders niet:

Eigen Wijze Reizen – Deze organsatie is al ruim 30 jaar specialist in individuele fietsvakanties en wandelvakanties. Keuze uit meer dan 200 vakanties over de hele wereld met Nederlandse routebeschrijvingen en GPS tracks. Volledig verzorgde vakanties in 2020; zowel standplaatsen als trektochten van hotel naar hotel met of zonder bagagevervoer.