Gratis offerte opvragen voor rondreizen in 2020

Wil je een unieke rondreis maken in 2020? Dan loont het zeker de moeite om offertes op te vragen bij verschillende reisorganisaties. Bij het opvragen van een offerte kun je al je wensen kenbaar maken, zoals op het gebied van budget, plaatsen die je wilt bezoeken en nog veel meer. Zo krijg je de perfecte reis op maat. Door het opvragen van een gratis offerte bij verschillende reisbureaus kun je gemakkelijk vergelijken. We hebben een aantal organisaties geselecteerd waar je een offerte op kunt vragen. Bekijk ze hieronder.
 

Djoser rondreizen in 2020

 

Tip: Djoser rondreizen gratis offerte en brochures voor 2020:

‘De andere manier van reizen’ van Djoser is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis met goed geregeld vervoer en verblijf. Djoserreizigers zijn nieuwsgierig naar het dagelijks leven in andere culturen, genieten van ongerepte natuur en trekken er ook graag ook zelf op uit. Bij Djoser zit je goed! Djoser groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Djoser combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid. Bezoek de website van Djoser of vraag direct eengratis offerte aan op: Offerte van Djoser

Djoser brengt drie brochures uit welke je gratis kunt aanvragen:
1 – Djoser reizen; groepsrondreizen wereldwijd.
2 – Djoser wandel & fiets; groepswandel- & fietsreizen wereldwijd.
3 – Djoser junior; ouders met kinderen op ontdekkingsreis.

Vraag de brochures aan op: Djoser gratis reisbrochures
 


 

Gratis offerte voor rondreizen in 2020 kun je aanvragen bij:

Koning aap rondreizen – Een groepsreis bij Koning Aap betekent reizen met gelijkgestemden. Nieuwsgierige, avontuurlijke reizigers die flexibel ingesteld zijn en graag kennis maken met andere culturen en gebruiken. Makkelijk te benaderen mensen die altijd bezig zijn zich te verwonderen over al het moois wat de wereld te bieden heeft. Echte fijnproevers dus! Bij alle reizen waarvan het vertrek gegarandeerd is, kun je zien hoe de groep is opgebouwd. Zo krijg je vooraf een beter beeld van je (potentiële) reisgezelschap.

Sawadee rondreizen in 2020 – Al sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 150 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azie, Oceanie, Noord- en Latijns-Amerika en de Arctische gebieden. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes. Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Namaste reizen in 2020 – Deze organisatie biedt 16 bestemmingen aan in Azië, uiteraard ook voor je rondreis in 2020. Namasté Reizen staat voor maatwerk, persoonlijke aandacht, kennis, flexibiliteit, originaliteit en zekerheid. Reizen organiseren zoals de medewerkers van Namasté Reizen ze zelf ook graag maken, dat is het uitgangspunt. Azië betekent voor Namasté Reizen: bruisende steden als Bangkok en Hongkong, verlaten stranden, magnifieke natuurgebieden als Halong Bay en het Taman Negara National Park, heerlijk eten, wereldwonderen Taj Mahal en Angkor Wat, lachende gezichten, kleurrijke bergvolkeren, onvergetelijke herinneringen, fietsen door rijstvelden, een wandeling over de Chinese Muur… Vraag een offerte aan op: Offerte aanvragen Namaste reizen 2020.
 

stel je eigen rondreis samen voor 2020

 

Eigen reis samenstellen bij Dagboek reizen

Dagboek reizen is een intieme maar zeer professionele reisorganisatie organisatie die zich specialiseert in individuele rondreizen waar de belevenis centraal staat. De reizen zijn opgebouwd uit een aantal standaard plaatsen die een klant kan kiezen aangevuld met zijn eigen reiswensen. De accommodaties zijn divers, maar over het algemeen van uitzonderlijk niveau. De sfeer van Dagboek Reizen is persoonlijk; snelheid en diepgaande reiskennis zijn de sleutelwoorden.

Niets is leuker dan je eigen reis samen te stellen. Daartoe geeftook alle ruimte. In de tips over de reis geven ze zo goed mogelijk weer hoe onze reis eruit zag en wat je van ons voor niveau mag verwachten. Natuurlijk kunnen alle reizen korter of langer, met andere accommodatie, ander transport of met plekken die wij niet op onze landkaart aanbieden. Dit laatste kun je kwijt in het stuk opmerkingen. We kunnen contact opnemen per mail of telefoon. Dit baseren we op de wensen van jou als klant die je aangeeft in de aanvraag.

Stel je eigen reis samen op: Dagboek reizen samenstellen
 

unieke rondreizen van footprint travel in 2020

 

Meer tips voor gratis offerte rondreizen in 2020

Van Verre rondreizen – Deze reisorganisatie biedt individuele (rond)reizen op maat aan naar Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Klanten reizen in een eigen auto, met openbaar vervoer of een privé-auto/busje met chauffeur en optioneel een gids, dus niet met mensen die niet tot het gezelschap behoren. De reis kan worden aangepast aan het reisgezelschap en hun wensen, dus alles is mogelijk. Alle reizen op de website zijn voorbeeldreizen en kunnen volledig op maat worden gemaakt. Van Verre vindt persoonlijk advies heel belangrijk. Persoonlijk contact met een ieder die bij Van Verre een offerte aanvraagt is erg belangrijk, zodat de reis heel gericht samengesteld kan worden.