Hotels vergelijken

Wil je de prijzen vergelijken van hotels op jouw vakantiebestemming? Dan ben je hier op de juiste plaats. e hebben een aantal tips voor je waar je de prijzen van hotels en hotelkamers kunt vergelijken. Wat voor soort vakantie je ook zoekt (bijvoobeeld een stedentrip, een zonvakantie of zelfs een zakenreis) je vindt via ons tips de hotels voor de laagste prijs.

Lastminute hotel aanbiedingen

Tip 1: Vergelijk de prijzen van hotelkamers bij Trivago

Met trivago vind je eenvoudig je ideale hotel en vergelijk je prijzen van verschillende websites. Voer je bestemming en reisdata in en de hotelzoekmachine vergelijkt hotelprijzen voor je. Voor nog betere resultaten kun je filters instellen voor de prijs, de afstand (tot bijvoorbeeld het strand), het aantal sterren, faciliteiten en meer. Van budgethostels tot luxe suites, met trivago is online boeken in 2020 een eitje.

Bekijk hoe gemakkelijk het werkt op de Website van Trivago
 
Wereldwijde hotelzoekmachine
Met trivago’s hotelzoekmachine vergelijk je in enkele klikken de hotelprijzen van ruim 1,8 miljoen hotels in meer dan 190 landen en op meer dan 400 boekingssites. Met zo’n 1,4 miljard sitebezoeken per jaar wordt de hotelvergelijkingssite regelmatig gebruikt om deals op dezelfde bestemming met elkaar te vergelijken.

Hotelrecensies
Dankzij meer dan 175 miljoen verzamelde beoordelingsscores en meer dan 19 miljoen hotelfoto’s kom je meer te weten over je reisbestemming in 2020. Trivago toont je de gemiddelde beoordeling en uitgebreide recensies van andere boekingssites, zoals Hotels.com, Expedia, Agoda en grote hotelketens, zodat je een beeld krijgt van een hotel.

Hotel boeken via Trivago in 2020
Trivago is een hotelzoekmachine die een uitgebreide prijsvergelijking biedt. De prijzen van de hotelkamers die worden getoond komen van talrijke hotels en boekingssites. Dit betekent dat, hoewel gebruikers op trivago hun hotel kiezen, het boekingsproces verloopt via de geselecteerde boekingssite . Als je op de knop ‘Zie aanbieding’ klikt, word je doorverwezen naar een boekingssite. Daar kun je de reservering voor de op trivago gevonden hoteldeal afronden. Probeer het zelf op de Hotelvergelijker Trivago

 

Vergelijk de prijzen van hotelkamers bij Skyscanner

Tip 2: Booking.com – prijzen vergelijken voor hotelkamers

Bij Booking.com verbinden ze reizigers aan ’s werelds grootste aanbod van prachtige accommodaties, van appartementen, vakantiehuizen en B&B’s bij gezinnen tot 5-sterrenresorts, boomhutten en zelfs iglo’s. Je kan hier heel gemakkelijk de prijzen vergelijken voor hotelkamers in 2020.

Elke dag worden meer dan 1.550.000 kamernachten gereserveerd via de website van Booking. Of het nu om vakantie- of zakenreizen gaat, reizigers kunnen gemakkelijk direct hun ideale accommodatie boeken via deze organisatie, zonder reserveringskosten en met onze belofte om de beste prijs te matchen.

Vergelijk prijzen voor hotelkamers op de Website van Booking.com
 


Booking.com