Individuele rondreis Peru

Boek de Individuele rondreis Peru van 15 dagen. Je ontdekt dit prachtige land tijdens deze reis in 2020 van Dagboek reizen. Peru: land van de Inca’s.

Lees alles over deze reis op: Dagboekreizen – rondreis Peru
 

Dagboek reizen - Individuele rondreis Peru

Aanbieder Individuele rondreis Peru

Dagboek reizen is een intieme maar zeer professionele reisorganisatie organisatie die zich specialiseert in individuele rondreizen waar de belevenis centraal staat. De reizen zijn opgebouwd uit een aantal standaard plaatsen die een klant kan kiezen aangevuld met zijn eigen reiswensen. De accommodaties zijn divers, maar over het algemeen van uitzonderlijk niveau. De sfeer van Dagboek Reizen is persoonlijk; snelheid en diepgaande reiskennis zijn de sleutelwoorden.

De reizen gebaseerd op eigen dagboeken van de vele rondreizen die de medewerkers van Dagboekreizen door Midden- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië maakten en nog steeds jaarlijks maken. Ze nemen de lezer mee in het verhaal als idee voor zijn eigen reisverhaal. Je hebt twee mogelijkheden.

1 – Zelf een Rondreis Samen Stellen. Hiervoor is er een handzame manier bedacht. De klant zoekt de plekken bij elkaar naar gelang het aantal dagen dat hij wil reizen in het land van zijn keuze. Vervolgens gaat Dagboekreizen voor de klant aan de slag om een offerte samen te stellen.

2 – Je kan de Individuele Dagboek Reis boeken die wordt aangeboden. Deze reis is gebaseerd op de onderzoeksreis die de medewerkers hebben gemaakt maar dan iets uitgebreider en met de in onze ogen meest ideale „flow” en keuze van accommodaties.

Bekijk alle rondreis mogelijkheden op: Dagboek reizen

 

rondreizen Zuid-Afrika in 2020

Meer aanbieders van rondreizen in 2020

Zuidafrikareisopmaat – Deze organisatie verzorgt onvergetelijke vakantiereizen naar Zuid-Afrika. Gevestigd in dit prachtige land kent Zuid afrika reis op maat alle plekken die de Regenboognatie, zoals het land wel wordt genoemd, zo bijzonder maken. Maak kennis met deze plekken en deel het enthousiasme voor Zuid-Afrika. Want zo luidt de belofte: Zuid-Afrika gaat uw hart stelen!

BBI-Travel – Dit is één van Nederlands oudste reisorganisaties en geldt als een échte specialist voor Ierland, IJsland, de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden & Finland) & Canada. Tevens is BBI Travel vertegenwoordiger van Hurtigruten, de gerenommeerde Noorse rederij. Met kwaliteit hoog in het vaandel is uw reis bij ons in vertrouwde handen.

Echt Ierland biedt het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Het aanbod van Echt Ierland bestaat uit zorgvuldig samengestelde rondreizen met verblijf in gastvrije, authentieke accommodaties. Guesthouses, B&B’s, Country Houses, Farmhouses en meer.