Interhome vakantiehuizen 2020

Interhome is internationale touroperator uit Zwitserland. Ze zijn al meer 50 jaar gespecialiseerd in de verhuur van vakantiewoningen. Ze bieden maar liefst meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 32 landen. Ongeacht wat voor vakantiehuis je zoekt: Interhome kan aan bijna elk verzoek voldoen. Ideaal als je wilt genieten van een heerlijk vakantiehuis tijdens je vakantie in 2020.

Of het nu een wintersport chalet in Oostenrijk, een villa met zwembad in Spanje, een appartement of vakantiehuis is – U vindt de juiste accommodatie! De service van Interhome omvat de afhandeling van het volledige boekingsproces, de sleuteloverdracht en de eindschoonmaak. Bovendien profiteert u van de kwaliteit van Interhome op basis van onze gestandaardiseerde en algemeen erkende Zwitserse sterrenclassificatie.

Bekijk alle huizen op: Interhome huizen aanbod in 2020
 

Huur een goedkoop vakantiehuis bij Interhome vakantiehuizen 2020

Mooie bestemmingen van Interhome vakantiehuizen 2020

Denemarken – Interhome vakantiehuizen – Op enkele honderden kilometers afstand van Nederland komt u aan in een alleraardigst vakantieland. Een land dat in eerste instantie best wel doet denken aan ons eigen land, maar toch net even anders is. Waterrijk, net als Nederland. En groen en vlak natuurlijk. Maar tegelijkertijd leger en op veel plaatsen net even glooiender dan bij ons. Denemarken is een vakantieland waar u heerlijk tot rust komt. Een vakantiehuis in Denemarken kan in het mooie binnenland liggen maar ook aan een van de prachtige kusten. Waar u ook heengaat in dit leuke en ontspannen land, u heeft er een heerlijke vakantie in 2020.

Spanje – Interhome vakantiehuizen – Deze bestemming is even veelzijdig als mooi en een vakantiehuis in Spanje is een prachtig startpunt voor een vakantie met zon, natuurschoon en cultuur. Of u nu naar Catalonië gaat in het noordoosten, naar Andalusië in het zuiden, of de eilandcultuur opzoekt op de Balearen of de Canarische Eilanden, een vakantiewoning in Spanje zorgt voor een onvergetelijke vakantie.
 

Wintersportvakantie vakantiehuizen in 2020

Populaire bestemmingen van Interhome vakantiehuizen 2020

Italië – Interhome vakantiehuizen – Dit is verreweg een van de mooiste landen om de meest prachtige steden te combineren met unieke natuur. Boek nu een mooie vakantiewoning in Italië. Hier vindt u zowel een vakantiewoning in bekende steden in Italië zoals Florence en Rome. Daarnaast heeft Interhome vakantiehuizen 2020 een uitgebreid aanbod op het platteland.

Frankrijk – Interhome vakantiehuizen – Als u van plan bent een huisje te huren, dan is Frankrijk een voor de hand liggende keuze als bestemming. Dit land staat met stip op nummer één als het gaat om onze zomervakantie. Frankrijk … er valt veel te zeggen voor Frankrijk als vakantiebestemming. Het ligt relatief dicht bij Nederland, is landschappelijk gezien ontzettend gevarieerd en het heeft naarmate u zuidelijker komt een aangenaam mediterraan klimaat.