M

Op vakanties 2020 tonen we vele vakantie aanbiedingen en reizen voor 2020. Deze komen uit het aanbod van gerenomeerde reisorganisaties. Welke dit zijn vind je hier. Aangezien het veel organisaties zijn hebben ze overzichtelijk gerangschikt op alfabet. Bekijk de reisbureaus en touroperators met de letter M.
 

Vakantie Molecaten 2020

Website:Informatie:
MarinaparcsBij Marinaparcsboek je een heerlijk verblijf aan of zelfs op het water. Marina parcs biedt unieke accommodaties aan verspreid over verschillende jachthavens in en nabij Amsterdam.
MerapiMerapi Tour en Travel is de specialist voor uw reizen naar Indonesie. Het aanbod van Merapi bestaat uit individuele– en groepsreizen voor jongeren, families en kleine groepen. Of het nu gaat om een reis naar Java en Bali of de minder bekende eilanden zoals Kalimantan en de Molukken. 
MolecatenMolecaten is een familiebedrijf met 17 campings/vakantieparken in Nederland en één vakantiepark in Hongarije. Molecaten is inmiddels geliefd onder een grote groep gezinnen met kleine kinderen en 55 plussers. Ook gezinnen met kinderen boven de 12 hebben een leuke tijd bij Molecaten. Op een heel aantal campings / vakantieparken bieden we een activiteiten voor tieners!
MolenheideVakantie- en bungalowpark Molenheide is het kindvriendelijkste bungalowpark van België. Gelegen in het groene hart van het Limburgse Houthalen-Helchteren, staat Molenheide garant voor een rustgevende vakantie of een prachtige familie-uitstap. Het geheel van indoor attracties, sport- en ontspanningsfaciliteiten, drank- en eetgelegenheden, het animatieprogramma en de bungalows, zorgen voor een onvergetelijke gezinsvakantie.
MomondoMomondo is een inspirerende wereldwijde reiszoekmachine die prijzen voor vluchten, hotels en autoverhuur vergelijkt. Dit is een prijsvergelijkings- en reisinspiratiewebsite met een visie om de wereld open te stellen voor iedereen.
MooivakantiesMooi Vakanties organiseert individuele, luxe rondreizen op maat naar landen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.
MövenpickDe eigenschappen van de hotelketen is het bieden van een brede indeling van hotels: van stedelijke hotels die speciaal zijn ontworpen voor zakenreizigers en conferentiegebeurtenissen tot geweldige vakantieoorden.

Meer reisbureaus en touroperators:

ABCDEFGHIJ
KLMNOPQRST
UVWXYZ

Merapi travel 2020