Ontdek met Koning Aap Sri lanka in 2020

Maak een unieke reis door Sri Lanka met Koning Aap rondreizen in 2020. Wanneer je besluit om naar Sri Lanka op vakantie te gaan, is de kans wel heel klein dat je spijt krijgt van die keuze. Als er één land is dat beschouwd kan worden als het paradijs, is dit Zuid-Aziatische land toch zeker een belangrijke gegadigde. Maak een mooie rondreis in 2020.

Het eiland Sri Lanka kent vele gezichten, onder andere dankzij de vier verschillende godsdiensten die er een belangrijke rol spelen: het boeddhisme dat centraal staat en daarnaast het hindoeïsme, christendom en de islam. Aan religieuze bezienswaardigheden is dan ook geen gebrek, getuige met name de talloze (schitterend versierde) tempels, de moskeeën en Boeddhabeelden. Dus wat houdt je tegen: Ontdek met Koning Aap Sri lanka in 2020.

Bekijk alle reizen op: Koningaap rondreizen

 

Rondreis SRI LANKA - 16 dagen; Schatten van Ceylon

Rondreis Schatten van Ceylon – 16 dagen

Sri Lanka, het vroegere Ceylon, kent een diversiteit aan godsdiensten. Je treft er boeddhistische en hindoetempels, katholieke kerken en moskeeën. Het rijke verleden wordt weerspiegeld in de oude koningssteden. Maar een Sri Lanka rondreis biedt meer dan cultuur; een hartverwarmende bevolking, wildparken met ‘wildlife’ en de schoonheid van het landschap met rijstvelden en theeplantages. Met de tropische warmte en de palmenstranden is het net een paradijs.

Lees verder op: Rondreis Schatten van Ceylon

 

Rondreis SRI LANKA - 21 dagen; Juweel van de Indische Oceaan

Rondreis Juweel van de Indische Oceaan – 21 dagen

Het oude Ceylon staat voor een combinatie van exotische cultuur en weelderige natuur. Je bezoekt tijdens je rondreis Sri Lanka het onontdekte noorden en oosten van het eiland, je verkent ruines van eeuwenoude koningssteden en wandelt door groene theeplantages. In de natuurreservaten speur je naar ‘wildlife’ als apen, olifanten en exotische vogels. Tenslotte geven de parelwitte stranden en het heldere, met kleurrijke vissen gevulde water je het gevoel in het paradijs op aarde beland te zijn.

Lees verder op: Rondreis Juweel van de Indische Oceaan

 

Familiereis SRI LANKA CULTUUR & STRAND - 16 dagen; Olifanten, Boeddha's en stran

Familiereis Olifanten, Boeddha’s en strand – 16 dagen

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Je maakt kennis met de fraaie cultuur die Sri Lanka te bieden heeft in plaatsen als Dambulla, Kandy, Sigiriya en Polonnaruwa. Verblijf aan het exotische stranden is een belangrijk aspect van deze reis; een paar dagen aan het begin en een paar dagen aan het eind van je familiereis Sri Lanka. Andere troeven die Sri Lanka te bieden heeft: de vriendelijkheid van de bevolking (speciaal naar kinderen), het lekkere eten en natuurparken met ‘wildlife’ als olifanten, apen, krokodillen en talloze vogelsoorten. Langzaam word je verliefd op Sri Lanka.

Lees verder op: Familiereis Olifanten, Boeddha’s en strand

 

Rondreis SRI LANKA - 16 dagen; Schatten van Ceylon

Rondreis Schatten van Ceylon – 16 dagen

Sri Lanka, het vroegere Ceylon, kent een diversiteit aan godsdiensten. Je treft er boeddhistische en hindoetempels, katholieke kerken en moskeeen. Het rijke verleden wordt weerspiegeld in de oude koningssteden. Maar een Sri Lanka rondreis biedt meer dan cultuur; een hartverwarmende bevolking, wildparken met ‘wildlife’ en de schoonheid van het landschap met rijstvelden en theeplantages. Met de tropische warmte en de palmenstranden is het net een paradijs.

Lees verder op: Rondreis Schatten van Ceylon

 

Familiereis SRI LANKA AVONTUUR - 21 dagen; Paradijselijk palmeneiland - Koning Aap Sri lanka

Familiereis Paradijselijk palmeneiland – 21 dagen

Dit is een familiereis Sri Lanka voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar, die je voert door rijstvelden, schilderachtige dorpjes en theeplantages. Je kunt een spannende jeepsafari door een natuurreservaat maken en bezoekt monumenten als de oude koningsstad Polonnaruwa. Natuurlijk verblijf je enige dagen aan een tropisch palmenstrand. Laat de warmte van land en bevolking over je heenkomen. De relatief korte reisafstanden en hotels met zwembad maken deze Sri Lanka familiereis ideaal voor kinderen.

Lees verder op: Familiereis Paradijselijk palmeneiland