Over Vakanties 2020

Wat fijn dat je de website vakanties 2020 bezoekt. Natuurlijk wil je ook weten wij wij zijn. Dat vertellen we natuurlijk graag. Wij zijn een team van mensen die het leuk vinden ofm het internet af te struinen naar leuke vakantietips. Deze website is ontstaan door een gezamenlijke passie voor reizen en vakanties. Het internet staat natuurlijk vol met reizen en vakanties, wij willen dit echter alleen structureren. Dit betekent dat wij de leukste vakanties voor 2020 verzamelen en tonen op onze website.
 

OAD vakanties en reizen in 2020

Geen reisbureau

Zelf zijn of hebben we geen reisbureau. Alle vakanties welke op onze site te vinden zijn komen uit het aanbod van verschillende reisbureaus. Deze worden zorgvuldig geselecteerd op basis van betrouwbaarheid. Dit betekent in de praktijk dat ze aangesloten zijn bij de ANVR en/of de SGR.

ANVR: De reis- en boekingsvoorwaarden die de ANVR-reisondernemingen hanteren zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Dit voorkomt dat je bijvoorbeeld bij het betalen, annuleren of wijzigen van een reis met onredelijke bepalingen wordt geconfronteerd.

SGR: Vakantie geboekt? Dan wil je natuurlijk dat jouw betaling in goede handen is. SGR staat garant. Komt jouw reisorganisatie in financiële problemen? Geen zorg. Zelfs als ze failliet gaan wordt je reis gewoon uitgevoerd of terugbetaald. En het mooie is, dat kost je niets. Boek dus altijd bij een aangesloten reisorganisatie.
 

Vind jouw droomreis voor 2020

Zonvakantie boeken via Vakanties 2020

Geniet van een super strandvakantie in 2020. Wil jij ook een zonvakantie boeken en niet teveel betalen? Dan hebben wij een aantal tips voor je waar je een voordelige vakantie naar de zon in 2020 kunt boeken. Deze reisbureaus hebben een voordelig aanbod van zonvakanties in 2020. Bekijk ook onze zonvakantie tips op vele zonnige bestemmingen. Je vind hier alle Zonvakanties voor 2020
 

Wintersportvakantie boeken via Vakanties 2020

Wil je een skivakantie boeken maar weet je nog niet waar naar toe ? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor heerlijke wintersportreizen en skivakanties bij de door ons gekozen wintersport aanbieders. Ze hebben allen een zeer uitgebreid en voordelig aanbod skivakanties in 2020. Bekijk hier alle Wintersportreizen 2020
 

vliegtickets boeken voor 2020