Reizen op maat India in 2020

Wil jij ook een reis op maat naar India voor 2020? Dan hebben wij voor jou de ultieme tip. De reisorganisatie Namaste reizen is specialist in individuele reizen op maat naar Inida voor 2020. Het is een land wat nooit verveelt, want er is zoveel moois te ontdekken. Zowel voor de reiziger op zoek naar avontuur als de reiziger op zoek naar luxe. Reizen op maat India in 2020 vind je hier via Vakanties 2020.

Het wereldwonder Taj Mahal is beroemd, maar India heeft ook oude forten en paleizen, tijgerreservaten, hindoetempels, palmenstranden, koffie- en theeplantages, bedevaartsoorden, hippe steden èn traditionele dorpen! U zult dus ‘helaas’ moeten kiezen als wij een rondreis India in 2020 voor u samenstellen. Natuurlijk kunt u overnachten in een comfortabel hotel, maar waarom niet in een Maharadja paleis, boomhut of op een theeplantage. En dan die heerlijke curries, alleen daarom al zou u toch naar India willen afreizen?

Namasté Reizen heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van individuele reizen op maat naar India. Vaste vertrekdata, bouwstenen of pakketreizen komen in ons woordenboek niet voor. Van aanvraag tot boeking, in een aantal stappen realiseren wij een reis op maat naar India voor 2020 volledig afgestemd op uw wensen en ideeën.

Bekijk voorbeeldreizen op: Namaste-reizen India 2020

Vraag een gratis offerte op via: Namaste reizen offerte aanvragen
 

Sawadee rondreizen 2020

Meer aanbieders van Rondreizen India in 2020

Shoestring rondreizen – Wie een rondreis India wil maken kan hier het beste even de tijd voor nemen. Niet alleen door de grootte van het land, maar ook qua bezienswaardigheden is dit Zuid-Aziatische land groots en fascinerend. Tijdens je reis door India kom je een enorme diversiteit aan landschappen tegen, zoals onder andere de woestijn, rivier- en plateaulandschappen en als groot herkenningspunt de Himalaya in het noorden van het land.

FOX, Verre Reizen van ANWB – Een rondreis naar India is een belevenis op zich. Wij laten alle hoogtepunten van India zien tijdens een rondreis in Noord-India of Zuid-India. In Noord-India brengen we een bezoek aan de majestueuze Taj Mahal. Eenmaal oog in oog met dit prachtige gebouw komt de schoonheid van dit liefdesmonument pas echt binnen. Een riksjatocht door Old Delhi door de nauwe straatjes en kleurrijke markten staat ook op het programma. In Zuid-India ontdekt u de kleurrijke deelstaten Tamil Nadu en Kerala. En wie aan India denkt, denkt vaak aan grote, drukke steden. Maar in het zuiden zijn ook prachtige groene gebieden en uitgestrekte kustlijnen.

Djoser rondreizen – Tijdens de rondreizen door Noord-India in 2020 bezoek je steden als Delhi, Jaipur en Varanasi. Calcutta en Goa zijn een bestemming op zich en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Een bezoek aan de Taj Mahal in Agra of een boottocht op de Ganges in Varanasi behoort tot de hoogtepunten. Ook kun je reizen naar de kleurrijke paleizen van Rajasthan in combinatie met Nepal of tijdens onze 18-daagse rondreis. India is een fascinerend land, weinig bestemmingen spreken zo tot de verbeelding.