Rondreizen

Ben je van plan om een rondreis te maken in 2020? Dan ben je vast op zoek naar informatie over waar je de beste rondreizen kunt boeken. De beste verre reizen voor de laagste prijzen. We hebben een aantal tips als het gaat om reisbureaus voor het boeken van je rondreis in 2020. Ieder reisbureau heeft zo haar eigen specialiteit. Bezoek de verschillende aanbieders zodat je de rondreizen in 2020 gemakkelijk kunt vergelijken. Rondreizen 2020 voor de avontuurlijke reiziger.

 

Shoestring Avontuurlijke Groepsrondreizen

Tip: Shoestring rondreizen in 2020

Ervaar het gemak van een goed geregelde groepsreis met voldoende ruimte om er je eigen invulling aan te geven. Bij Shoestring kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan groepsreizen naar de meest fascinerende bestemmingen in Afrika, Oost-Europa, Midden- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië.

Met de single reizen van Shoestring ontdek je de meest exotische bestemmingen van de wereld samen met gelijkgestemde reisgenoten. Je hebt bij ons de keuze om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Ben jij op zoek naar een rondreis voor 2020 waarin je je eigen route samenstelt, waar je je eigen reistempo kunt bepalen en je op je eigen manier kunt reizen? Kies dan voor de individuele rondreizen in 2020 van Shoestring!

Bekijk alle rondreis mogelijkheden voor 2020 op: Shoestring rondreis aanbod 2020
 

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen in 2020

Aanbieders van fantastische rondreizen in 2020

TUI aanbod rondreizen – Kies voor een rondreis van TUI in 2020 en leer in een relatief korte tijd een land of streek goed kennen. Van een groepsreis door Zuid-Afrika, een individuele rondreis naar het ‘wilde’ westen van Amerika tot een fly drive over de Portugese eilanden. Dankzij de goedkope rondreizen van TUI, reis je veilig naar de mooiste plekken. Alles is voor je geregeld, van het vliegticket, het verblijf tot de beste route voor je rondreis. Het mooie is dat veel vakanties in 2020 met de laagste prijs garantie worden aangeboden.

Koning Aap rondreizen – Met veel plezier presenteert Koning Aap Reizen het mooiste aanbod van reizen dat je in Nederland kunt boeken. Honderdvijftig prachtige reizen door meer dan tachtig landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Koning Aap Reizen biedt groepsreizen en individuele reizen, stuk voor stuk samengesteld door landenspecialisten: ervaren reizigers met een passie voor ’hun’ land.

TenzingTravel rondreizen – Bij deze reisorganisatie hebben we een passie voor verre reizen. Voor reizen die levens verrijken en onuitwisbare indrukken achterlaten. Zij doen er alles aan om onze reizigers ook zulke ervaringen te bieden. De reisspecialisten hebben de hele wereld gezien en zijn daarom in staat om advies te geven uit eigen ervaring. Uiteraard staat de wens van de reiziger daarbij centraal; iedere reis kan op maat worden aangepast. Mede daarom zijn wij jaren achtereen uitgeroepen tot ‘Beste Specialistische Reisorganisatie’ en ook tijdens de Vakantie Awards 2017 zijn wij verkozen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’.

Djoser rondreizen in 2020

Meer aanbieders van unieke reizen in 2020

Tanzania specialist – Een Tanzania vakantie is dé ultieme droomreis! Het land heeft echt alles te bieden voor een onvergetelijke vakantie. Kies je voor een Tanzania safari of toch voor een heerlijke ontspannen Zanzibar vakantie? Of wil je toch echt één keer in je leven de Kilimanjaro beklimmen? Deze organisatie niet voor niets de Tanzania Specialist en hier vind je dan ook het meest complete aanbod Tanzania reizen in 2020!

Djoser reizen in 2020 – ‘De andere manier van reizen’ van Djoser is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis met goed geregeld vervoer en verblijf. Bij Djoser zit je goed! Djoser groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Djoser combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid.

OAD verre reizen in 2020 – Als u kiest voor een rondreis van OAD in 2020 met een groep gelijkgestemden, dan weet u zeker dat u veel zult zien. Bij alle verre rondreizen laat ervaren begeleiding u de belangrijke bezienswaardigheden en monumenten zien. De route staat in principe vast en de met zorg geselecteerde hotels zijn geboekt. U kunt optimaal van uw rondreis in 2020 genieten en ontvangt een uitgebreide routebeschrijving en suggesties voor alle bezienswaardigheden onderweg. Oad biedt u nu ook uitgebreid aanbod verre rondreizen naar o.a. Zuid-Afrika , Israël & Jordanië , Indonesië , Thailand , Vietnam , China en Amerika. En uiteraard gaat de reis langs de mooiste routes. Kortom: alle reden om uw verre rondreis bij Oad te boeken.

Tenzing Travel - Azië rondreizen

Bekijk ook een de rondreizen in 2020 van:

YourWay2GO – Dit is dé reisspecialist voor individuele reizen naar meer dan 30 landen. YourWay2GO biedt rondreizen, bouwstenen, startpakketten en excursies aan. De reiziger heeft de mogelijkheid om zelf de eigen reis samen te stellen waarbij er een startpakket gecombineerd kan worden met verschillende bouwstenen en eventueel een excursie. Zo kan de reiziger zelf bepalen wanneer hij of zij vertrekt en hoe de route er uit komt te zien. Vandaar ook de slogan: YourWay2GO, reizen zoals jij het wilt.

 

Tip: Gratis offertes rondreizen 2020

Als je nog niet precies weet wat je allemaal wilt voor je rondreis in 2020 dan is het verstandig om een gratis offerte aan te vragen. Bij onderstaande reisorganisaties kun je gemakkelijk een offerte aanvragen.

Offerte TenzingTravelOfferte SNP NatuurreizenOfferte Namaste-reizen
Offerte ShoestringOfferte 333TravelOfferte Asiadirect