Sawadee rondreis Suriname 2020

Tijdens deze rondreis maak je kennis met veel verschillende kanten van Suriname. Zo fiets je langs de historische plantages in het Commewijne district en zie je met wat geluk hoe reuzenzeeschildpadden hun eieren leggen aan de kust van Galibi. Tijdens de jungletocht vaar je in een typische korjaal over smalle rivieren en kun je genieten van de schitterende flora en fauna van Suriname in het Amazone regenwoud. Ook kom je meer te weten over de diverse culturen van het land. Kortom, deze reis door Suriname is een waar avontuur! Boek jij ook de Sawadee rondreis Suriname 2020?

Bekijk bij Sawadee prijzen en beschikbaarheid van deze reis.
 

Goedkope rondreizen - Sawadee rondreis Suriname 2020

Aanbieder Sawadee rondreis Suriname 2020

Al sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 150 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azie, Oceanie, Noord- en Latijns-Amerika en de Arctische gebieden. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.

Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken. Tevens wil Sawadee Reizen ervoor zorgen dat de lokale bevolking, lokale gidsen en hotel- en pensioneigenaren kunnen profiteren van de komst van toeristen zodat die altijd met een gerust hart kunnen terugkeren.

Bekijk alle reizen op: Sawadee reizen 2020
 

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen in 2020

Meer organisaties van rondreizen in 2020

TenzingTravel rondreizen – Bij deze reisorganisatie hebben we een passie voor verre reizen. Voor reizen die levens verrijken en onuitwisbare indrukken achterlaten. Zij doen er alles aan om onze reizigers ook zulke ervaringen te bieden. De reisspecialisten hebben de hele wereld gezien en zijn daarom in staat om advies te geven uit eigen ervaring. Uiteraard staat de wens van de reiziger daarbij centraal; iedere reis kan op maat worden aangepast. Mede daarom zijn wij jaren achtereen uitgeroepen tot ‘Beste Specialistische Reisorganisatie’ en ook tijdens de Vakantie Awards 2017 zijn ze verkozen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’.

YourWay2GO – Dit is dé reisspecialist voor individuele reizen naar meer dan 30 landen. YourWay2GO biedt rondreizen, bouwstenen, startpakketten en excursies aan. De reiziger heeft de mogelijkheid om zelf de eigen reis samen te stellen waarbij er een startpakket gecombineerd kan worden met verschillende bouwstenen en eventueel een excursie. Zo kan de reiziger zelf bepalen wanneer hij of zij vertrekt en hoe de route er uit komt te zien. Vandaar ook de slogan: YourWay2GO, reizen zoals jij het wilt.

TUI aanbod rondreizen – Kies voor een rondreis van TUI in 2020 en leer in een relatief korte tijd een land of streek goed kennen. Van een groepsreis door Zuid-Afrika in 2020, een individuele rondreis naar het ‘wilde’ westen van Amerika tot een fly drive over de Portugese eilanden. Dankzij de goedkope rondreizen van TUI, reis je veilig naar de mooiste plekken. Alles is voor je geregeld, van het vliegticket, het verblijf tot de beste route voor je rondreis. Het mooie is dat veel vakanties in 2020 met de laagste prijs garantie worden aangeboden.