Singlereizen

De leukste reizen voor singles in 2020 van de beste aanbieders. Wil je ook genieten tijdens 1 van de fantastische singlereizen in 2020? Bekijk dan de vakantie mogelijkheden bij onderstaande aanbieders. Ze hebben alleen een mooi aanbod van reizen en vakanties voor singles in 2020. Heb jij al een idee waar je naar toe wilt?
 

Kras singlereizen zonvakanties in 2020

Tip: KRAS singlereizen in 2020

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom heeft Kras verschillende soorten reizen voor singles, met voor ieder wat wils. Bent u graag lekker sportief bezig op vakantie? Kies dan voor een actieve vakantie. En verken de omgeving van uw bestemming al wandelend door de bergen, fietsend door de bossen of zeilend op zee. Of combineer juist eens een zonvakantie met een avontuurlijke singlevakantie in 2020, door een reis te boeken naar zonnige bestemmingen als Curaçao, Griekenland of Spanje. Zo dwaalt u door prachtige natuurlandschappen en historische steden, waarbij de zonnestralen dagelijks een glimlach op uw gezicht toveren. Dat is pas genieten!

Bekijk alle mogelijkheden op: Kras vakanties singles 2020

 

Shoestring Avontuurlijke Groepsrondreizen ook voor singles

Meer vakantie aanbieders van leuke singlereizen in 2020

Shoestring single rondreizen – De single reizen van Shoestring zijn hotter dan hot! Met de single reizen van Shoestring ontdek je de meest exotische bestemmingen van de wereld samen met gelijkgestemde reisgenoten. Je hebt bij ons de keuze om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen. Op die manier leer je niet alleen andere landen en culturen kennen, maar kom je bovendien op eenvoudige wijze in contact met je medereizigers.

Peter langhout busreizen – Tijdens de groepsreizen – zowel tijdens de echte singlereizen als tijdens de single-vriendelijke reizen – bent u verzekerd van een comfortabele bus met ervaren chauffeur/reisbegeleider. Wij regelen alle praktische zaken voor u, zodat u tijdens de reis alleen maar hoeft te genieten en uitgebreid kennis kunt maken met de andere reisgenoten van het gezelschap. Kortom: tijdens een singlereis kunt u heerlijk samen met andere alleengaanden genieten van uw vakantie in 2020.

Aktiva tours single fietsvakanties – Binnen de groepsreizen op de fiets hebben we singlereizen: reizen waarin alle reizigers alleen, dus zonder anderen, inschrijven – een alleengáánde hoeft trouwens in het dagelijks leven niet perse een alleenstáánde te zijn! Op de singledata zijn extra veel 1-persoonskamers beschikbaar, hoewel indeling (met een andere reiziger van hetzelfde geslacht) vaak ook gewoon mogelijk is.
 

Boek je singlereis in 2020 bij:

Estivant reizen – Deze single vakantie aanbieder is al meer dan 15 jaar dé specialist en tevens marktleider in eenouder- en singlevakanties. Verrassende en ontspannende vakanties in 2020 waar singles met én zonder kinderen veel plezier aan beleven. Estivant gelooft dat de wereld een stuk leuker is als mensen blij zijn.

Circel vakanties – Deze organisatie is al 23 jaar dé specialist in groepsreizen exclusief voor singles, éénoudergezinnen en gezinnen. Cirkel Vakanties biedt een breed aanbod zomervakanties en wintersportreizen in de meeste populaire bestemmingen. Alle accommodaties zijn met de grootst mogelijke zorg geselecteerd, beschikken over alle noodzakelijke faciliteiten en variëren van goed tot luxe. Boekt men een vakantie voor 2020 bij Cirkel Vakanties dan kiest men voor de voordelen en het gemak van een groepsreis, waarbij individuele vrijheid ook hoog in het vaandel staat. Het activiteitenprogramma en de begeleiding zijn speciaal voor Cirkel gasten aanwezig. Contact met reisgenoten is snel gelegd en onze vakanties staan dan ook garant voor zorgeloos genieten. Bij de speciale singlereizen biedt Cirkel Vakanties de mogelijkheid samen met leeftijdsgenoten te reizen.

Crusj – Deze singlevakantie aanbieder organiseert nu al meerdere jaren mooie vakanties voor hoger opgeleide singles. Tijdens je vakantie met Crusj draait alles om Meeting Friends: je gaat alleen op vakantie, maar komt terug met een grotere vrienden/kennissen kring! Of misschien met een nieuwe liefde? Hoewel dit niet het doel van de vakantie is (en het absoluut geen dating-reizen zijn!), kunnen er natuurlijk altijd relaties ontstaan!