Solmar Tours vliegvakanties in 2020

Boek een voordelige zonvakantie naar Spanje voor 2020 bij Solmar Tours. Ze hebben een breed aanbod van busvakanties naar populaire Spaanse bestemmingen aan de kust. Maar wat niet vergeten mag worden is het grote aanbod van vliegvakanties naar spanje in 2020. Ook op het gebied van vakanties per vliegtuig naar Spanje in 2020 blinken ze uit met het aanbod van hotels en appartementen en ook de lage prijzen.
 


 

Waarom kiezen voor Solmar Tours in 2020

Naar welke bestemming in Spanje u ook onderweg bent, per bus, vliegtuig of eigen vervoer, u kunt ervan verzekerd zijn dat uw reis met de grootste zorg is samengesteld en zal worden uitgevoerd. Of u nu de zon op gaat zoeken of een stedentrip maakt, altijd doet Solmar Tours er alles aan om het de klanten naar de zin te maken.

Ze beschikken onder andereover moderne, luxe en comfortabele Royal Class touringcars en de nog luxere First Class touringcars die ieder jaar weer duizenden mensen veilig naar hun vakantie bestemming brengen. Dit allemaal vanuit ons eigen wisselpunt in Maarheeze, waar wij tevens de mogelijkheid bieden voor voordelig lang parkeren. De vliegvakanties worden vooral met Transavia airlines aangeboden.

De afgelopen jaren is Solmar Tours veelvuldig beloond voor zijn ervaring, service en kwaliteit en verkozen tot Winnaar van de Zoover Awards. Tevens heeft Solmar Tours via andere reis gerelateerde websites diverse prijzen gewonnen.

Tip: Bekijk de Vliegvakantie aanbiedingen in 2020 van Solmar!