SRC reizen in 2020

De groepsreizen en individuele reizen van SRC reizen in 2020 zijn geschikt voor iedereen die tijdens zijn vakantie méér van de wereld wilt ontdekken! Al 33 jaar organiseert SRC de mooiste culturele groepsreizen, fly drives en een privéreis met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen.

Tijdens deze reizen laat SRC de gasten niet alleen de highlights zien, maar ook de onbekende parels. Door de enthousiaste verhalen van getalenteerde reisleiders en gidsen komt de cultuur van het vakantieland écht tot leven. Vele tevreden reizigers kunnen dit beamen!

Bekijk alle mogelijkheden op de Website Src-reizen 2020
 

SRC reizen in 2020

De mooiste reisroutes

Cultuur in de breedste zin van het woord, van kunst tot lekker eten, is een belangrijk ingrediënt van de unieke reizen van SRC. De reizen laten de reizigers de mooiste plekken van de wereld zien. SRC stelt de reisroutes zo samen dat je niet alleen de highlights ziet, maar ook de onbekende plekjes ontdekt. En als dat betekent dat er een stukje omgereden moet worden, een extra hotelovernachting of een binnenlandse vlucht in het reisprogramma toegevoegd wordt, of dat het beter is om geen ‘rondje’ te maken, maar juist een andere luchthaven te kiezen voor de terugvlucht, dan doet SRC dat! Want SRC wil de gasten méér van hun vakantieland laten zien, op de mooiste manier!
 

De beste reisleiders en gidsen

De reizen van SRC in 2020 naar al die prachtige, cultuurrijke bestemmingen worden begeleid door beste reisleiders en plaatselijke gidsen. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van het vakantieland écht tot leven! Gasten waarderen de reisleiders dan ook met een prachtig cijfer: gemiddeld een 8,7 in 2016! SRC roept daarom niet voor niets dat de reizen begeleid worden door de beste reisleiders van Nederland. Juist omdat zij zo belangrijk zijn voor het welslagen van de vakantie van de gasten besteed SRC vele zorg aan de selectie, training en begeleiding van de reisleiders.
 

SRC Reizen in 2020

Héél veel is bij de reissom inclusief bij SRC reizen in 2020

Bij de groepsreizen en individuele reizen zijn veel zaken bij de reissom inbegrepen: meer dan alleen de vlucht, het vervoer ter plaatse en de hotels. Zo is bij de culturele groepsreizen in 2020 en bij de meeste privéreizen het complete excursieprogramma inclusief. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar bij veel andere touroperators moeten reizigers vaak ter plaatse voor de excursies nog bijbetalen. Ook is op veel reizen naast het ontbijt het diner inbegrepen.

En mocht dit niet het geval zijn, dan weten de gasten zeker dat het hotel zodanig gelegen is dat zij makkelijk zelf op zoek kunnen naar een leuk eetadresje. Bij alle reizen staat duidelijk beschreven wat wel en niet is inbegrepen in de reissom, en wat de verwachte kosten zijn van de eventuele extra’s en de entreegelden. Er zijn dus geen verborgen kosten, en de reizigers hoeven niet in de kleine lettertjes te duiken om te weten waar zij aan toe zijn. Zo komen zij tijdens hun vakantie niet voor nare verrassingen te staan.

Bekijk alle reizen op: Src-reizen aanbod 2020