Ultieme familievakanties in 2020

Ultieme familievakanties in 2020 – Vakantie is doen waar je zin in hebt. In de hotels van TUI FAMILY LIFE logeer je in een ruim opgezet complex met alles binnen handbereik. Iedereen trekt zijn eigen plan en ’s avonds bespreek je alle verhalen met elkaar aan tafel. Of misschien zijn jullie juist liever de hele dag met elkaar… Er is een babyclub, creatieve kinderclub, chille hangouts en een taverna waar je tot in de late uurtjes met elkaar lacht, eet en drinkt. Iedereen doet wat hij wil, precies zoals vakantie hoort te zijn!

Bekijk de hotels en resorts op: TUI family life 2020
 

luxe familievakanties in 2020

Samen iets doen tijdens je familievakantie in 2020

Tijd met elkaar. Dat is toch eigenlijk waar vakantie om draait. Het allerleukste is om samen iets te doen. Samen meedoen aan bootcamps of waterspellen, hoge ogen gooien bij een gezelschapsspel en als familieteam een medaille in de wacht slepen op de Family Olympics.

Professioneel entertainment tijdens je familievakantie in 2020

Er is een hoogstaand entertainmentteam die zowel overdag als ’s avonds ontelbaar activiteiten organiseren voor alle leeftijden. Van het TUI entertainmentteam tot de tuinman groet iedereen elkaar. Stop na een dag op het strand even bij de taverna voordat je verder wandelt naar de kamer. Zo gaat dat hier.

Heerlijk eten tijdens je familievakantie in 2020

Gezellig aan tafel, terwijl je snoept van olijven en gegrilde visjes proeft. In de restaurants van TUI FAMILY LIFE waan je je op een Mediterraan dorpsplein. Niet voor niets geven de kids het kinderbuffet een tien. En met alle verstopte vitamines de ouders óók. Het leven is hier heel gemoedelijk. Een vakantie in TUI FAMILY LIFE voelt een beetje als logeren in een klein dorp: kronkelende paden langs een pleintje, een koffiebar, een bakker en een supermarkt.

Bekijk de bestemmingen en mogelijkheden op: TUI family life vakanties in 2020