Vakantiehuis Telgruc-Sur-Mer – Telgruc-Sur-Mer

Telgruc-sur-Mer ligt in het uiterste westen van Bretagne tussen Brest en Quimper aan de zuidkant van het schiereiland Crozon. U verblijft in het hart van het natuurreservaat Armorique en op slechts 700 meter van de prachtige zandstranden van Trez Bellec. Deze vakantiewoning is een authentiek oud vissershuis en staat op 250 meter van de 4-sterren camping van de eigenaar waar u heeft gratis beschikking over het verwarmde zwembad met apart kinderbad, open van begin juni tot half september.. Boek dit mooie vakantiehuis voor 9 personen in de plaats Telgruc-Sur-Mer (Bretagne) voor een heerlijke vakantie in 2020.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid van dit vakantiehuis op: Chalet.nu – Vakantiehuis Telgruc-Sur-Mer

 

Vakantiewoningen Europa boeken voor 2020

Aanbieder Vakantiehuis Telgruc-Sur-Mer – Telgruc-Sur-Mer (Bretagne)

Chalet.nu biedt meer dan 85.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië en Nederland. Zoals je ziet zijn er vele bestemmingen voor het vieren van je vakantie in 2020.

Tevens hebben ze een geweldig aanbod van vakantiehuizen in Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije en uiteraard ook Spanje. Als laatste rij landen welke ze in het aanbod hebben; Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en vakantiehuizen in Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk alle vakantiehuizen en villa’s op: Chalet.nu vakantiehuizen

 

Ontdek de beste bungalow deals in 2020 bij BungalowSpecials

Meer aanbieders vakantiehuizen voor je vakantie in 2020

Villa expert – Deze aanbieder heeft een zeer exclusief aanbod van stijlvolle villa’s en appartementen op de mooiste plekjes van het Italiaanse Toscane en Umbrië. Ze selecteren deze accommodaties zelf en letten daarbij goed op kwaliteit en ligging. Een nauwe samenwerking met de Italiaanse agentschap garandeert deze kwaliteit. De woningen en appartementen zijn bijna allemaal gelegen in stijlvol gerestaureerde boerderijen, molens of kloosters, maar zijn voorzien van alle moderne luxe.

Bungalow.Net – Het aanbod van vakantiewoningen van deze organisatie is de laatste 5 jaar flink gegroeid. Deze groei wordt behaald door een heel actief inkoopbeleid waardoor Bungalow.net een groot aanbod met de leukste vakantiewoningen in vrijwel alle Europese landen kunnen tonen. Buiten een goed aanbod en een goede prijs is natuurlijk een goede beschikbaarheid van belang. Hier heeft Bungalow.net goede afspraken met huiseigenaren over gemaakt waardoor zij voor de belangrijkste periodes altijd beschikken over de beste woningen.

Portucasa – Hier vind je een breed aanbod van vakantiehuizen in het echte Portugal, weg van het massatoerisme. Van een eenvoudige vakantiewoning of modern ingericht appartement met dakterras in een dorp tot luxe villa met zwembad en tennisbaan. Portucasa hoopt die ontdekkingen met gasten te kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.