Vakantiepark RCN de Potten – Vakantie Friesland 2020

Boek een heerlijke vakantie in 2020 naar Vakantiepark RCN de Potten in Sneek. Direct aan het Friese Sneekermeer ligt vakantiepark RCN de Potten. Het park is een watersportparadijs voor jong en oud. Zeilfanaten beleven op en om het park hun ideale vakantie, maar ook natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Wil je kamperen in Friesland aan het water, of huur je liever een huisje, chalet of bungalow in Friesland, dan zit je goed op RCN Vakantiepark de Potten vlakbij Sneek.

Bekijk alle vakantie mogelijkheden op: RCN vakantieparken – Vakantiepark RCN de Potten
 

Rrompot vakantieparken

Kamperen aan het Snekermeer in 2020

Wie graag kampeert in Friesland, is op RCN de Potten op de juiste plek. Het vakantiepark biedt verschillende soorten kampeerplaatsen, zodat je altijd een plek vindt die past bij je gezelschap. Ga voor een ruime kampeerplaats aan het water of boek een plek in onze unieke kampeerhaven. Zo beleef je de Friese Meren optimaal.

Bekijk de kampeervakanties op: Kamperen op Vakantiepark RCN de Potten

Huur een vakantiehuis of chalet op Vakantiepark RCN de Potten

Op vakantiepark de Potten kun je op verschillende manieren vakantie vieren. Het park biedt verhuuraccommodaties in allerlei soorten en maten, van eenvoudige en comfortabele huisjes tot complete bungalows aan het water. Het is zelfs mogelijk een van de luxe vakantievilla’s te huren op Villapark Sneekermeer of kies voor de nieuwe waterwoningen van het type Zomertaling.

Bekijk de accommodaties op: Accommodaties Vakantiepark RCN de Potten

RCN vakanteparken aanbiedingen  in 2020

Meer informatie over RCN vakantieparken

Uw vrije tijd is kostbaar, dat beseft RCN Vakantieparken al te goed. Tijdens dat weekend weg of op vakantie wilt u er ook echt uit om zoveel mogelijk te beleven, te doen en te genieten. Met 17 vakantieparken op de mooiste plekjes in Nederland en Frankrijk heeft RCN Vakantieparken veel te bieden.

Op de parken van RCN vindt u allerlei soorten ruime kampeerplaatsen (zelfs met boomhut!). Daarnaast is er een ruime keuze in accommodaties: comfortabele stacaravans, riante vakantiehuizen, chalets, Finse lodges, appartementen, safaritenten en luxe bungalows. Uiteraard zijn de RCN Vakantieparken ook voorzien van veel faciliteiten, zoals zwembaden, bowlingbanen, klimparken, sportfaciliteiten en restaurants. De RCN Vakantieparken zijn niet voor niets al meer dan 65 jaar erg geliefd bij gezinnen met kinderen en 50plussers.

Bekijk alle parken en vakanties op: RCN vakantieparken boeken in 2020