Villa Grenadine – Loire

Boek Villa Grenadine (8 personen) voor een heerlijke vakantie naar Frankrijk in 2020. Deze villa ligt in de streek Loire in de plaats La Tranche sur Mer. La Tranche sur Mer: Moderne, mooi, gezellige villa “Villa Grenadine”, van 2 verdiepingen. In de plaats, 2 km van het centrum, rustige ligging in een woonwijk, 300 m van zee, 300 m van het strand. Voor alleengebruik: tuin 80 m2 (omheind) met gazon en bloemen.

In het huis: biljart, centrale verwarming, Verwarming ter plaatse te betalen. Eigen garage. Winkel 2 km, supermarkt 3 km, restaurant 200 m, bakkerij 400 m, centrum te voet bereikbaar in 10 minuten, zandstrand “La Tranche sur mer” 300 m. Attracties in de buurt: Le Puy du Fou 80 km, Les Sables d’Olonne 50 km, La Rochelle 60 km, Ile De Re. Let op: geschikt voor families, baby uitrusting op aanvraag (incl.).

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid van deze villa op: Chalet.nu – Villa Grenadine

 

Huur een vakantiehuis in Denemarken - Chalet.nu. de aanbieder van Villa Grenadine - Loire

Aanbieder Villa Grenadine – Loire

Chalet.nu biedt meer dan 85.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië en Nederland. Zoals je ziet zijn er vele bestemmingen voor het vieren van je vakantie in 2020.

Tevens hebben ze een geweldig aanbod van vakantiehuizen in Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije en uiteraard ook Spanje. Als laatste rij landen welke ze in het aanbod hebben; Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en vakantiehuizen in Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk alle vakantiehuizen en villa’s op: Chalet.nu vakantiehuizen

 

Ontdek de beste bungalow deals in 2020 bij BungalowSpecials

Meer aanbieders vakantiehuizen voor je vakantie in 2020

Villa expert – Deze aanbieder heeft een zeer exclusief aanbod van stijlvolle villa’s en appartementen op de mooiste plekjes van het Italiaanse Toscane en Umbrië. Ze selecteren deze accommodaties zelf en letten daarbij goed op kwaliteit en ligging. Een nauwe samenwerking met de Italiaanse agentschap garandeert deze kwaliteit. De woningen en appartementen zijn bijna allemaal gelegen in stijlvol gerestaureerde boerderijen, molens of kloosters, maar zijn voorzien van alle moderne luxe.

Portucasa – Hier vind je een breed aanbod van vakantiehuizen in het echte Portugal, weg van het massatoerisme. Van een eenvoudige vakantiewoning of modern ingericht appartement met dakterras in een dorp tot luxe villa met zwembad en tennisbaan. Portucasa hoopt die ontdekkingen met gasten te kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Bungalow.Net – Het aanbod van vakantiewoningen van deze organisatie is de laatste 5 jaar flink gegroeid. Deze groei wordt behaald door een heel actief inkoopbeleid waardoor Bungalow.net een groot aanbod met de leukste vakantiewoningen in vrijwel alle Europese landen kunnen tonen. Buiten een goed aanbod en een goede prijs is natuurlijk een goede beschikbaarheid van belang. Hier heeft Bungalow.net goede afspraken met huiseigenaren over gemaakt waardoor zij voor de belangrijkste periodes altijd beschikken over de beste woningen.