Villa Les Garouillettes – Languedoc-Roussillon

Boek Villa Les Garouillettes (6 personen) voor een heerlijke vakantie naar Frankrijk in 2020. Deze villa ligt in de streek Languedoc-Roussillon in de plaats Saint-Jean-de-Minervois. Een heel plezierig huis met zwembad gelegen op een kleine heuvel aan de rand van het wijndorpje Saint-Jean de Minervois. In het dorp vindt u een genoeglijk restaurant gevestigd in de oude dorpsschool. Lekker eten en u kunt er uw brood bestellen dat door de eigenaresse gebakken wordt. Er zijn geen winkels maar iedere morgen (behalve woensdag) komt er om 10.00 precies op het centrale pleintje een rijdende bakker langs en iedere dinsdagmorgen een rijdende kruidenier. Een supermarkt vindt u in Aigues-Vives op 8km. Vanaf de villa zijn urenlange wandelingen mogelijk en wordt u beloond met vergezichten over een groot gedeelte van de Languedoc. Ook per fiets of varend kunt u de omgeving ontdekken.

De villa heeft een eigen terrein dat deels is omheind. Vanaf het beschut liggende terras aan de voorzijde van het huis kunt u op heldere dagen de Pyreneeën zien liggen. Er is een zonneterras bij het zwembad waar ligbedden voor u klaar staan. Het is een ‘Midi’ tuin waar u de Provençaalse geuren van rozemarijn, tijm en lavendel zult ruiken. De tuin achter het huis is ideaal voor kinderen om te spelen. In de garage staat een tafeltennistafel.Er is een sfeervolle woonkamer met een rijk gevulde boekenkast met literatuur in diverse talen en openslaande deuren naar het terras. De aparte woonkeuken is compleet uitgerust. Er zijn drie ruime slaapkamers en een ruime badkamer. In de garage, te bereiken via de keuken, maar ook via de buitenzijde bevindt zich de wasmachine, een aanrecht, een extra toilet en douche.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid van deze villa op: Chalet.nu – Villa Les Garouillettes

 

Huur een vakantiehuis in Denemarken - Chalet.nu. de aanbieder van Villa Les Garouillettes - Languedoc-Roussillon

Aanbieder Villa Les Garouillettes – Languedoc-Roussillon

Chalet.nu biedt meer dan 85.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië en Nederland. Zoals je ziet zijn er vele bestemmingen voor het vieren van je vakantie in 2020.

Tevens hebben ze een geweldig aanbod van vakantiehuizen in Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije en uiteraard ook Spanje. Als laatste rij landen welke ze in het aanbod hebben; Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en vakantiehuizen in Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk alle vakantiehuizen en villa’s op: Chalet.nu vakantiehuizen

 

Ontdek de beste bungalow deals in 2020 bij BungalowSpecials

Meer aanbieders vakantiehuizen voor je vakantie in 2020

Villa expert – Deze aanbieder heeft een zeer exclusief aanbod van stijlvolle villa’s en appartementen op de mooiste plekjes van het Italiaanse Toscane en Umbrië. Ze selecteren deze accommodaties zelf en letten daarbij goed op kwaliteit en ligging. Een nauwe samenwerking met de Italiaanse agentschap garandeert deze kwaliteit. De woningen en appartementen zijn bijna allemaal gelegen in stijlvol gerestaureerde boerderijen, molens of kloosters, maar zijn voorzien van alle moderne luxe.

Portucasa – Hier vind je een breed aanbod van vakantiehuizen in het echte Portugal, weg van het massatoerisme. Van een eenvoudige vakantiewoning of modern ingericht appartement met dakterras in een dorp tot luxe villa met zwembad en tennisbaan. Portucasa hoopt die ontdekkingen met gasten te kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Bungalow.Net – Het aanbod van vakantiewoningen van deze organisatie is de laatste 5 jaar flink gegroeid. Deze groei wordt behaald door een heel actief inkoopbeleid waardoor Bungalow.net een groot aanbod met de leukste vakantiewoningen in vrijwel alle Europese landen kunnen tonen. Buiten een goed aanbod en een goede prijs is natuurlijk een goede beschikbaarheid van belang. Hier heeft Bungalow.net goede afspraken met huiseigenaren over gemaakt waardoor zij voor de belangrijkste periodes altijd beschikken over de beste woningen.