Wandelvakantie Amalfikust – Italië 8 dagen in 2020

Het zuiden van Italië is bepaald geen massabestemming. Antieke overblijfselen van de Grieken en Romeinen, middeleeuwse Normandische ruines en een prachtige lange kustlijn zorgen voor veel afwisseling. We wandelen over eeuwenoude trappenpaden die de schilderachtige plaatsjes als Amalfi, Praiano, Positano en Ravello met elkaar verbinden. De gastvrije bevolking maakt de mediterrane sfeer in de rustieke dorpjes compleet. Je ontdekt Italië tijdens deze rondreis in 2020 van Djoser.

Lees alles over deze reis op: Djoser – Wandelvakantie Amalfikust – Italië 8 dagen

 

Djoser reizen in 2020 - boek unieke rondreizen

Aanbieder Wandelvakantie Amalfikust – Italië 8 dagen in 2020

Deze rondreis wordt aangeboden door de reisorganisatie Djoser. De groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Djoser combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid. Deze organisatie biedt al meer dan 25 jaar actieve groepsrondreizen over de hele wereld en is hiermee marktleider in Nederland.

‘De andere manier van reizen’ van Djoser is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis met goed geregeld vervoer en verblijf. Djoserreizigers zijn nieuwsgierig naar het dagelijks leven in andere culturen, genieten van ongerepte natuur en trekken er ook graag ook zelf op uit. Bij Djoser zit je goed, ook voor je rondreis in 2020.

Bekijk alle rondreizen op: Djoser rondreizen in 2020

 

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen in 2020

Djoser Family reizen in 2020

Wat is er nu mooier dan met je kinderen tijdens een safari de ‘big five’ te spotten? Op jungletocht te gaan en over indianenmarkten te struinen in Midden- en Zuid-Amerika? Te reizen langs rijstvelden, schitterende natuur en kleurrijke tempels in Azië? Of lekker snorkelen en zwemmen bij parelwitte stranden en azuurblauwe zeeën wereldwijd? Djoser Family reizen in 2020 brengt je naar de interessantste plaatsen, langs de mooiste routes.

Lees alles over de familie reizen op: Djoser Family reizen in 2020
 

Wandel en fietsreizen van Djoser in 2020

Meer aanbeiders van voordelige rondreizen in in 2020

Sawadee rondreizen – Al sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 150 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azie, Oceanie, Noord- en Latijns-Amerika en de Arctische gebieden. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes. Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

333 Travel – Dit is al meer dan 16 jaar specialist in verre reizen op maat. De ervaren reisspecialisten vertalen ieders wensenlijst naar een unieke rondreis. Uiteraard met de accommodaties en excursies die het beste aansluiten qua voorkeur en budget. Zo brengt 333 Travel reizigers op avontuurlijke verre bestemmingen waar zij volop kunnen genieten, ook voor je vakantie in 2020.

Shoestring rondreizen – Ervaar het gemak van een goed geregelde groepsreis in Italië van Shoestring met voldoende ruimte om er je eigen invulling aan te geven. Bij Shoestring kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan groepsreizen naar de meest fascinerende bestemmingen in Afrika, Oost-Europa, Midden- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië.